Mennyibe kerül külföldön csak megcsörgetni valakit?
Mennyibe kerül megcsörgetni egy másik mobilt külföldön úgy, hogy mindkettőnknek hazai telefonja van, tehát t-mobile, vodafon, telenor(pannon)?
Csak csörgetni, tehát nem vennénk fel egymás hívását, az pénzbe kerül?
ja, de mindketten külföldön vagyunk, ugyanabban az országban :)
ezt elfelejtettem leírni az elején, bocsi :)
Csak mert mikor átléptük a határt, kaptunk ugye SMS-t, hogy a hívás indítása valami 130 Ft.
És nem tudom, hogy "a hívás indításá"-nak minősül-e a csörgetés, vagy csak, ha már felveszi?
telenorból t-mobile-ba
oda-vissza
áaáaáaáa rosszul tudjátok.
Én most franciáknál voltam.
Mo.-ról sokat hívtak, már az hogy felvettem került 390 Ft-ba ha jól emlékszem a számláról vagy 120? és a 390 lett volna az sms...
Van kapcsolási díj, amit már a csörgetés pillanatától számolnak, vagyis ilyen hívásindítási díj.
De am a legtutibb az lenne ha megkérdeznéd az ügyfélszolgálaton - habár megjegyzem szerződéskötésnél a kiscsajok képesek félig átb@szni, hogy legyen jutalékuk...
Am meg vigyetek walkie-talkiet nálunk azt csinálták :D:D
Re: 03:10
Akkor neked kellene egy kissé utánaolvasni. Attól függ milyen roaming díjjal mentél franciaországba. Van olyan pl a vodafonnál, hogy ha beszélsz ha nem, onnan hogy felvetted a telefont egy összeget mindenképpen kiszámláz.
Ezt hívják kapcsolási díjnak.
Természetesen ha percdíjad van és csak egy másodpercre vetted fel a telefont, az első percet szintén te állod. Ez nem csak franciaország hanem bárhol érvényes a percalapú számlázásra.
Még egyfajta plusz díj van ha az USA-ban roaminolsz, egyes szolgáltatók 49 másodpercnék hosszabb csöngetés esetén szintén kapcsolási díjat számláznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!