Gsmline.hu -ról szeretnék rendelni, külföldön is tudom használni a telót?
Figyelt kérdés
Egy iPhone 4 16GB ról lenne szó, külföldön is szeretném hasznáni. Esetleg tapasztalatok ? Megbízhatóak? Gsmline.hu is válaszolhat.2011. okt. 16. 15:07
1/6 anonim válasza:
külföldön is tudom használni a telót?
Miért ne tudnád? Hisz kártyafüggetlenek.
2/6 anonim válasza:
ne vegyél gsm boltokból
nem megbízhatók meg szürkeinport
inkább speedshop
3/6 anonim válasza:
Szürkeimportnak tényleg szürke import, de ettől még nem megbízhatatlanok. Már vásároltam onnan és semmi problémám nem volt velük.
A speedshop viszont tényleg jobb. Őket én is ajánlom.
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont az ár kicsit külömböző! És hát nem mind1, hogy 180k vagy 130k .. a szurke import mit is jelent ?
2011. okt. 16. 16:27
5/6 anonim válasza:
Nem épp legális. De ne olyan dolgokra gondolj, hogy átcsempészik a határon vagy valami. Szimplán csak annyi, hogy ezeket a telefonokat külföldön megveszik és használt telefonként hozzák be az országba. Megspórolják az áfát. 0 perces használt készülékként árulják az ilyeneket. A készülékeket csak töltővel árulják és 1 év bolti garanciával. Ha az összes tartozékot akarod akkor azért pluszba kell fizetni. Ez így működik az összes ilyen boltnál (kivéve speedshop)
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Megrendelem es elmegyek erte Budapestre :) remelem hogy nem fognak atverni
2011. okt. 16. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!