Melyik mobilt választanátok?
iphone 4
samsung galaxy s
samsung galaxy s2
és miért azt is írjátok le
Nem szóltam le, sőt tisztelem az egész Apple klánt. :)
Csak megkérdeztem, hogy miért venné az iPhone4-et a Galaxy S2 ellenében, amelyre olyan válasz jött volna, hogy mert alma van a hátán. Csak nem jött, jobb is igy. Itt nálunk éppen forditva van a helyzet, mint azt ahogy leirtad. Nálunk az Apple az etalon, a király. Sokak számára a többi mind szar, semmit nem ér, ezért is kérdeztem rá, hogy ő is ilyen elfgult barom vagy komoly indoka van. Nyugaton viszont pont olyannak tekintik, mint a többi telefont.
egyiket sem.
a telefon ott kezdődik hogy sony ericsson.
a nokia sem rossz de az megdöglött lassu.
leg okosabb teló a sony ericsson.
ezt jegyezd meg,
A válasz megírásának időpontja: ma 21:36
És mégis melyik Sony Ericsson a legjobb?? A Neo vagy az Arc, amely az idén jelenik meg, de tudásban és felszereltségben a tavaly májusban megjelent Galaxy S-el van egy szinten?? Ne röhögtess, mert ezzel mutatod taplóságod.
Ha már annyira iPhone 4-et akarsz venni akkor inkább vegyél HTC Desire-t mert abban olyan cuccok vannak...
De ha mégis ezek közül kéne választani akkor a Samsung Galaxy S-et mert az talán a legjobban megbízható mobil.
igaz mindegyik jó telefon meg minden,de a sony sokkal többet tud mint ezek a szarok...
mind műanyag és kész egyik sem isten,de a Sony akkor sem lassul be a szgépen,mint a samsung meg a nokia na meg a motoroláról ne is beszélgessünk ha nem eredeti szoft van rajta.
a bátyám most vett n95 öt meg egy galaxy s-et egyik sem tud annyit mint a sony....ennyit a samsungról meg a nokiáról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!