Melyik mobilt választanátok? (lent felsorolva)
sony ericsson arc
motorola atrix
samsung galaxy s2
iphone 4
lg optimus 3d
melyiket vennétek meg és miért?
amik használhatóak is, nem csak dísz az érintőkijelző:
samsung galaxy S2
iphone 4
ezek közül nem tudnék választani, de ha az eszemre halgatok samsung, ha a szivemre iphone :)
elsősorban samsung galaxy s2
utána iphone 4
az okostelóknál első kérdés hogy MIRE használod? az iphone lévén nem androidos kicsit ˇkülöncˇ. nem is biztos hogy a legjobb mobil most inkább ilyen hype, ilyen őrület, meg mondák meg mítoszok övezik hogy iPhone és ezért veszik. véleményem szerint ha iPhonet akarsz nyugodtan nem szólom le, csak nem az a pillanatnyi legjobb. mert a wp7(windows phone 7)-es mobilok is durvák a galaxy s2 szép gyors kiismerhető, viszont ha már ennyit szánsz egy mobilra, vedd figyelembe, hogy ott van a pályán a HTC Sensation. a htc CSAK felsőkategóriában van és a htc sensation az első kétmagos teló aminek a két magja külön képes dolgozni, tehát felveszi a versenyt a galaxyval ami szintén kétmagos. szóval én azt ajánlanám. nem vetem el a sonyt sem mert szép a kezelési felület, viszont nem csúcstelefon mint a többi. az atrix szintén ilyen. a motorlának nagy dobásai vannak, pl. anno a v3,v8,v9 és az atrix is ilyen. lg 3d-t ne nekem is lgm van nem szólok ellene de ink vegyél a gyártótól egy optimus blacket vagy ha kínálatba jön redbull mobileon kívül akk úgy mert annak viszonylag egyedi a felülete. zudásban mindegyik teló ott van,hiszen android honeycomb (2.3.3) verzió megy rajta, ajelenlegi legfrissebb. de ha mégis iphonet akarsz venni akkor már várd meg a szeptembert akkor jön ki az iphone és az iOS 5 . az ios az oprendszere az iphonennak meg az ipadnek. ha többet akarsz még infót írj üzit vagy e-mailt most csak igen lebutítottan válaszoltam.
yesyes96@gmail.com
egy telófan
köszi mindenkinek
utolsónak meg üzenem hogy ha lehetne ősszehasonlítanád nekem a samsung galaxy s2 és a htc sensation-t?
hogy melyik a jobb és miben ,melyik miért rosszabb meg ilyenek de csak ha lesz rá időd addig is köszönöm ezt a kommentet :)
Erre van egy profi tesztoldal. Ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk.
Ajánlom olvasgatni, mielőtt veszel telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!