Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonnal miért nem tudok...

Telefonnal miért nem tudok csatlakozni a wifi hálózatomhoz?

Figyelt kérdés
Több gép van a lakásba, mindegyik csatlakozik rá. Ha jön valaki laptoppal, neki is megy, de telefonnal nem tudok csatlakozni, több fajtával próbáltam már, de nem lehet. Nem ír ki semmit, csak nem csatlakozik. Mac cím szűrés nincsen, csak jelszó és mehet. Valami nincs beállítva?
2011. febr. 28. 16:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na most az itthonira sikerült csatlakoznom. Volt a hálózati névbe egy speciális karakter egy TM felső indexbe, azt levettem, azóta csatlakozik rá. Lehet, hogy az olyan hálózatokra amibe bizonyos karakterek vannak nem szereti... McDonaldsba se akart felmenni.
2011. márc. 3. 19:37
 12/14 anonim válasza:
100%

Hello! tudom már megoldodotta probléma. De sokaknak még elöfordulhat ilyesmi, sőt szinte soha nem odlja meg ez a gondot, csak kviétles esetekben. A megoldás viszont!!!!!!

belépsz a routered menüjébe. a router alján rajta van az IP címe. felhasználónév és jelszo is! a WIRELESS kapcoslatoknál van egy olyan rublika hogy Preshare Key ha wpa2es meg hasonlo felsorolásu titkosítású kulcsot használsz akkor 8 karaktert kér kódnak a rendszer minimum. Ez nem is baj, csakhogy android operácios rendszerek esetében, sajnáltos modon a tul hosszú és tul bonyolult jelszavak nem fognak hitelesítödni. Ajnálom hogy wpa2 kulcsot akarsz használni akkor vagy csak számokbol vagy csak betüökböl és SEMMI ÉKEZET! ha wep kodot használsz már más a helyzet. tehát vagy állitsd át, vagy ird át a kodot. ennyi! tuti müködik nem 99% hanem 100% sajnos eza routerek titkosításátol függ. Nekem pl 3 évig mükdött ugynazzal a koddal és titkosítással, majd egyik naprol másikra már nem. Sajnos ez ilyen....

2012. nov. 10. 18:35
 13/14 Rush. válasza:

Utolsó hozzászólónak !!

Nagyon jó válasz volt :D Megmentettél ezzel ! :)

2013. nov. 25. 20:05
 14/14 anonim válasza:
Egy kérdés a Samsung galaxy grand prime hibátlanul azonnal csatlakozik a wifihez a laptopom is de a családtagom Samsung galaxy ace 4 már nem és azt írja ki hogy hitelesítési hiba mit tegyek már számtalanszor újra ondítottam a modemet és a telefont is csaj úgy tud netezni hogy megosztom az én netemet bluetooth-on
2017. dec. 13. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!