Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonnal miért nem tudok...

Telefonnal miért nem tudok csatlakozni a wifi hálózatomhoz?

Figyelt kérdés
Több gép van a lakásba, mindegyik csatlakozik rá. Ha jön valaki laptoppal, neki is megy, de telefonnal nem tudok csatlakozni, több fajtával próbáltam már, de nem lehet. Nem ír ki semmit, csak nem csatlakozik. Mac cím szűrés nincsen, csak jelszó és mehet. Valami nincs beállítva?
2011. febr. 28. 16:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
SonyEricsson X8 és valami LG-vel próbáltam.
2011. febr. 28. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Be van kapcsolva a WiFi, és engedélyezve (kiválasztva) van az a hálózat, amire csatlakozni akarsz, még akkor is ha nem titkosított?
2011. febr. 28. 17:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Ezt a telefonon nézzem meg?
2011. febr. 28. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Hm.. Igen. A Wifi, miután jelentős fogyasztó, ha nincs használatban, nem célszerű bekapcsolva tartani, ha kell, akkor be kell kapcsolni.
2011. febr. 28. 18:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Njo azér azzal tisztába vok, hogy be van-e kapcsolva a wifi, a hálózatot meg nem tom hol lehet engedélyezni, mer ilyen opció nincs.
2011. febr. 28. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Hm.. Nem ártana kicsit többet foglalkozni a kütyüvel..

Home.. Beállítások.. WiFi és hálózatok..WiFi tapics..zöld pipa..WiFi beállítások.. WiFi hálózatok.. itt megjeleníti a számára vehetőket, itt kell kiválasztani amihez csatlakozni akarsz, megadni esetleg a kódokat ha titkosított.

Többet nem fogja kérdezni, szó nélkül csatlakozik.

2011. márc. 1. 17:34
 7/14 A kérdező kommentje:

SonyEricsson X10-el próbáltam:

Bekapcsolom a wifit, utána kilistázza mik az elérhető hálózatok, rányomok az enyémre, beírom a kódot, ezt elmenti, többet nem kérdezi, de csatlakozni nem csatlakozik. Van még egy speciális beállítások, ott azt tudom beállítani, hogy statikus IP címet használjon-e, illetve kiírja a mac címet. Mást nem tudok állítani a telefonon.

2011. márc. 1. 17:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Innen kezdve részemről passz..

Ilyenkor kiszedném a WiFiből a titkosítást, nehogy az okozzon problémát.

2011. márc. 1. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is sony ericsson x10 minim van és nekem ugyanez a problémám. Már voltam vele a tmobile-nál ott állítgattak rajta dolgokat, és mondták h 99% h mennie kell. Hazavittem és semmi. Nem csatlakozik. Kiírja h csatlakozás aztán h leválasztva.
2011. márc. 2. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Én x8-al simán csatlakozok otthon wifire
2011. márc. 3. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!