Telefonzár feltörése? ( Samsung S5230 ) Sürgős!
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám feltörni a telefonzárat? Valamiért nem fogadja el a kódot, pedig tudom, hogy jót írok be. Ha senki nem tud majd válaszolni, elviszem szervizbe természetesen. Frissíteni nem tudom, mert bekapcsolni sem lehet a zár miatt. Köszönöm a válaszokat!2011. febr. 27. 20:14
1/11 anonim válasza:
próbáld meg hogy 6 db 0-át ütsz be!
2/11 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Azt el felejtettem írni, hogy nem az alap kód van benne, mert már meg lett változtatva. Azért köszi a választ! ^^
2011. febr. 27. 21:51
3/11 anonim válasza:
Két lehetőséged van:
1 eszedbejut a helyes kód
2 reménykedsz hogy a telefonszámaidat a simre mentetted mert elveszlenek egyébként...
4/11 A kérdező kommentje:
A telószámok megvannak. ^^
Azóta van másik telefonom, csak ezt el szeretném adni/ajándékozni és ezért fontos. Köszi a választ!
2011. márc. 1. 21:25
5/11 anonim válasza:
* 2767 * 3855 # beirod a telefonba és ezután majd kiir egy üzenetet amin raja lessz hogy ujraindul.amúgy ez a full reset kód!!!!!! ezek után 8 db 0 leszz a jelszó.
6/11 zseZsomi válasza:
Nekem is efz volt a gond. Az előttem kommentelö:"* 2767 * 3855 # beirod a telefonba és ezután majd kiir egy üzenetet amin raja lessz hogy ujraindul.amúgy ez a full reset kód!!!!!! ezek után 8 db 0 leszz a jelszó."Nekem ez vát be.
7/11 zseZsomi válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért.
8/11 anonim válasza:
nem tudna valaki nekem is segiteni mert nekem Samsung gt s5620-as modell van és nemtudom h a kódot amit beirtam
9/11 anonim válasza:
Tudnátok segíteni, hogy hová kell beírni a * 2767 * 3855 # kódot? Mert amint bekapcsol a telefon a biztonsági kódot kéri, ott nem fogadja el.
10/11 anonim válasza:
csak segélyhívás-nál írd be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!