Az aszony vett egy samsung 5230 telot de telefonzár van rajta hogyan tudom kiiktatni a zárat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 15:07
1/5 anonim válasza:
A billentyűzár feloldására gondolsz?
Hát azt úgy tudod, hogy a jobb oldalt van egy azonos színű kis gomb, mint a telód(nekem a telóm fehér színű, így a kis gomb is fehér) így azt nyomod hosszan, vagy ha ugyanezt a gombot nyomod kicsit röviden, akkor a képernyőn megjelenik egy kis kulcs vagy zár ikon, arra rányomsz, és kész.
2/5 anonim válasza:
Sztem a kérdező a konkrét telefonzára gondolt és ez engem is érdekelne mert énse tudom kiíktatni róla. Nem fogadd el semmit...
3/5 anonim válasza:
Beállítások --> érintőpanel ----> Automatikus lezárás -> ki
4/5 anonim válasza:
Telefonzár mindegyik mobilon van.Ezen feltehetőleg be is van kapcsolva.Ez ugyanolyan védelem mint a PIN kódos védelem,ugyanúgy kódszám beütésével lehet feloldani.Ha nem tudod a kódot,akkor "szakember"-hez vidd,aki kitakarítja a teló agyát,és alapra állítja a védelmet/1234,0000.stb./Persze,jó pénzért.Ha tudod inkább vidd vissza oda, ahol vetted,mert így a telefon használhatatlan.
5/5 anonim válasza:
sok ember nem hiszi el de nagyon egyszerűen ki lehet nyomni a telefon zárat mert a telefonkészítők alapjában annyi nullát írnak be ide amennyit tudnak és ha nem tévedek akkor az lesz a megoldás nekem az összes telefonomon ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!