Ha most vennétek melyik androidos telefont vennétek?
Iphone kilőve.
Hezitálok a Galaxy S és a Motorola XT720 között.A galaxy s hátrány a kamerája (ami azért számomra fontos)
A Motorola kamerája csak annyiban jobb, hogy van benne xenon vaku így sötétben is jó képet tudsz csinálni viszont minőségben semmivel sem jobb mint a Samsungé. Azonkívül a Samsungban gyorsabb proci van jobb kijelző és 3D gyorsítás is Mondjuk a Motorolába is van papír szerint egy PowerVR SGX30-as chip de szerintem a valóságban nincs, mert a bencharmark tesztekben nem úgy teljesít mintha lenne benne. Ja és úgy reklámozzák a Motorolát, hogy flash képes meg 24fps-es 720p videórögzítés de a valóságban nincs 24fps 720p-nél flash meg 2.2-nél van de a Motorola meg nem frissít (nem csak 2.2-re de még ezt a videórögzítős dolgot se fogják megoldani szerintem) de xda-n egy Dexter nevű felhasználó csinált rá 2.2 és egész jól működik (1-2 hiba igaz van benne de így is jobb mint a gyári)
Szóval a Motorola előnye a xenon vaku meg az, hogy kb. 40ezerrel olcsóbb mint a Galaxy S (a Motokernél úgy tudom, hogy 100 fölött van de ott szerintem elég rendesen túlárazzák a készülékeket és a Motorola nem ér annyit)
Amúgy hétköznapi használatra megteszi a Motorola ha nem idegesít az, hogy alapból nem annyira jó, mint amennyit ezért a pénzért elvár az ember.
Ezért elég egyértelmű, hogy a Galaxy S a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!