50ezerből melyik androidos telót vennétek? (lent)
Figyelt kérdés
akarok venni androidos okostelót és van 50ezrem a kérdés adott ja és kártyás csombagban.2011. ápr. 11. 17:57
2/9 A kérdező kommentje:
T-mobile
2011. ápr. 11. 18:10
4/9 Panda Péter válasza:
se x8, zte blade, wave 723, galaxy3, amelyik a legszimpatikusabb.
5/9 anonim válasza:
A wave nem androidos de a samsung galaxy 3 nagyon jó választás.
6/9 mokbogy válasza:
Nekem pont ennyim volt rá, én ZTE Blade-et vettem, nagyon szeretem,csak még nincs rá 2.2, így néha lassú, alkatrész egyelöre csak Kínából hozatható, de szép ami kell azt tudja, megfizethetö áron.
7/9 A kérdező kommentje:
zte blade a kamera miatt nem tetszik amúgy olyanon gondolkodtam sok tesztet elolvastam már.. samsungot meg nemszeretem pedig tudom h jó gyártó de az egész androidos menüje meg ilyenek nemjön be nagyon.. igaz élőbe még nemláttam.
2011. ápr. 11. 19:12
8/9 anonim válasza:
Én is a Galaxy 3-t ajánlom. Nekem az van és nagyon bevált.
9/9 anonim válasza:
ha tudsz még várni egy keveset, akkor galaxy ace.
képalkotásban egész jó, még ha a videó gyenge is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!