Milyen androidos telefont ajánlottok, amivel minden mai játék elfut, megbízható és az ár/érték aránya is kíváló?
SGS, használtan.
Talán Defy+.
Desire lehet.
Az a baj, hogy én nem tudok mondani sokat, majd a többiek. De talán kijavítanak engem, h biztosra menj. :D
Ace nem kell, mert ratyi a kijelzője!
Egy LG Optimus 2X -en gondolkoztam. Szerintetek?
Az vagy nem 70.
Ha rászánsz annyit, akkor megéri. Tapasztalatom nincs vele, csak SGS2-vel, mert az van, s kicsit rosszabb a 2x.
Milyenre gondolsz? :)
Leginkább az LG jó hardvere vonz a legjobban, mivel az fog a legtöbb ideig tartani játék szempontjából :)
6-os vagyok
Nekem x8-am, kb. 40000 Ft (vagy kevesebb), és szeretem. A kijelzője nem a legnagyobb, de mindent lehet rajt látni, a színei is nagyon szépek. Rengeteget játszom rajt és netezek, egész nap nyúzom :)
Egyetlen hátrányként azt tudom mondani, hogy ha marketből töltesz valamit, azt a telefon belső memóriájába menti el, és kártyára csak megfelelő programmal lehet áthelyezni.
Neem-neem, X8 semmiféle képpen, gyenge a kijelző felbontása és a hardvere is elég gyengusz, plusz nincsen benne multi touch (tudomásom szerint, lehet, hogy egy frissítéssel már van mostanra).
Egy olyan telót szeretnék, ami még nagyon sokáig bírni fogja a legbrutálabb game -eket, eddig a 2X a legvonzóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!