Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos teledon vagy iPhone 4?

Androidos teledon vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés

A barátnőm azt mondta,hogy az iPhone-t kérjem,mert nem véletlenül van olyan rengeteg sztárnak,de már sokan mondták,hogy nem olyan jó az iPhone....

Most akkor melyik a jobb?

2011. febr. 20. 12:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
telefon*
2011. febr. 20. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
csak ha szereted az almát
2011. febr. 20. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Akik aztmondták hogy nem olyan jó az iPhone azoknak volt igazuk. Ezzel nem azt mondom hogy sz@r de közel nem ér annyit amennyiért adják. Azért van a sztároknak ilyen telójuk mert drága!!!!!! Sokan csak azért vesznek ilyet hogy villoghassanak vele, ahelyett hogy kicsit gondolkoznának és vennének egy olyan androidos telót ami olcsóbb és többet is tud. Szóval android.
2011. febr. 20. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz buherálni, sok-sok témát, programot (több ezer)

feltölteni, kipróbálni, akkor android.

2011. febr. 20. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Iphone!
2011. febr. 20. 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik nyomorék töröltette a válaszomat! Kinek, mi nem tetszett? Az, hogy az iPhone nem egy túlárazott, kinai holmi?? Mert az! Vagy az, hogy csak a tizenéves repedt sarkúak előtt nagy szó, hogy iPhone-od van?? Mert ez is igy van! Vegyél egy felsőkategóriás, Androidos telefont (Galaxy S, Desire(HD) - számomra ezek sokkal többet nyújtanak, mit az Istenitett iPhone), a megmaradt pénzt meg becsüld meg, mert azt meg kellett keresni!
2011. febr. 20. 13:56
 7/13 anonim válasza:

Ez így van.12éves vagyok nekem nem nagy cucc a iPhone.lehet hogy annak a legjobb az érintője és???? szerintem is vegyél egy androidos telót ami többet tud,,az iphone 4 detto ugyan az mint 3g 3gs csak a formája más meg egy pár cucc van benne és közel 20x kevesebbet tud mint android

szval szentem nem az iphone a jó választás az inkább olyanoknak való akiknek túl sok a pénzük és villogni akarnak

2011. febr. 20. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt mar iPhone 4-em,X10-em,mindenfele Black Berrym es telleg az androidos telok jobbak mint az iPhone.

De azert kinezetre az a legszebb:D:D

Most egy Nokia X6-om van de ez se tud tobbet mint az eddigiek.

A kovetkezo egy Nokia E7-00 lesz , majd meglatjuk mit tud:D

2011. febr. 20. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Írtad hogy volt S.E X 10-ed. Írnál róla 1-2 -dolgot? Jobb/rosszabb mint a mostani X6-od? köszönöm.

2011. febr. 20. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:

iPhone. Hát mondjuk a 4-es nagyban más, mint a 3G, 3GS. Processzor, RAM, grafikai gyorsító, kijelző, kamera, multitasking (3GS-ben van), előlapi kamera,

ebben különböznek, de amúgy ugyanaz :)...

2011. febr. 20. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!