Iphone vagy más androidos telefon?
Menőzni vegyél iPhone-t
Használni és nem csak játszani pedig androidot.
és olvasd el ezt hogy megtudd hogy az a szemét apple már nyert 1 pert a samsung ellen és betiltották 4 telefonját amerikában és 1 táblagépét itthon.
Most az egész galaxy családot akarja
De perben van még a HTC-vel a Google-al és lesz az LG-vel.
1: azért áll velük perben (Samun kívül) mert ŐT perelték be.
2: egy barátom most vett SGS után Wines telót, Mango betával, és állítása szerint jobb mint a Droid, sokkal. neki a vége felé már egyre bugosabb volt, lassú volt, fagyott, pedig nem balf_sz hozzá (már amennyire egy programozó, tech-geek tud lenni)
android a mikrokernel miatt halálra van ítélve, hacsak nem szabja át a Google nagyon.
hatalmas tévedés, hogy az lenne a legjobb platform.
annyira utálom mikor azt mondják valakinek hogy ha menőzni akar akkor iphone... miért lenne menőzés??? Ugyan nincs nekem iphoneom... de azt szeretnék, és nem menőzésből. minden ismerősömnek androidos van és csak szenved vele.
Nekem egy ipod touchom van, nem tudom mennyiben tér el a telefontól, csak telózni nem lehet vele nagyjából majdnem ugyanaz, és semmi bajom vele. nemfagy, nem lassu.
Sokuknak az itunesal van baja, mert nem tudja használni, pedig nem nagy kunszt.
Nem azt mondom az android rossz, csak én eddig nem épp azt hallottam róla, hogy ilyen jó meg olyan jó.
ja és nem vagyok se sznob, se menőző.
Sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!