Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Őszintén! Neked bevált a...

Őszintén! Neked bevált a Nokia 5230? (Csak tulajdonosok)

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nkem abszolút, az egyetlen bajom az volt vele, hogy kicsi a kezem és nem tudtam megfogni normálisan. lehet, ez semmiségnek hangzik, de elég nagy probléma lett belőle hosszútávon, egyszerűen nekem nem áll kézre. Maga a készülék, meg amit tud, az nekem okés, elég, de ez a méret, kialakítás... Persze valószínűleg én vagyok túl kicsi, de állandóan elejtem, kicsúszik a kezemből, vagy elficsorodik a markomban, mikor beszélek rajta :) Kicsit bosszantó. Azért bírom.
2011. febr. 18. 11:55
 2/13 anonim válasza:
100%
Nekem igen, nagyon jó kis telefon, április óta van meg, még semmi bajom nem volt vele, sok mindent tud, de nem drága, lehet rá töltögetni mindenféle cuccot ingyen, jó képeket csinál, és ahhoz képest, hogy milyen sok mindent tud, nem volt drága.
2011. febr. 18. 11:55
 3/13 anonim válasza:
100%

Előző vagyok, bocs, kicsit ismételtem önmagam :)

De összességében nagyon jó kis telefon. Én csak ajánlani tudom!

2011. febr. 18. 11:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Az első hozzászóló biztosan lány. A kicsi kéz miatt gondolom :-)
2011. febr. 18. 11:58
 5/13 A kérdező kommentje:
És a navigáció működik úgy is, ha nincs mobilnetelérés? Mármint "hang alapúra" gondolok.
2011. febr. 18. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lány vagyok :) Az oldotta meg valamennyire a problémát amúgy, hogy vettem a hátára ilyen csíptető sínt, annál fogva könnyebb tartani. De magát a telefont szeretem nagyon, és tényleg nem volt drága viszonylag.
2011. febr. 18. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen a navigáció netelelérés nélkül megy.
2011. febr. 18. 12:00
 8/13 A kérdező kommentje:

"a navigáció netelelérés nélkül megy"

Na, ez jó hír. Köszi. Megy a "Hasznos" kéz! :-)

2011. febr. 18. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van, bár sem a navit nem használom, sem a netet, azért nekem elég. Sokan mondják, hogy buta, nincs wifi meg stb, én szeretem, arra tudom használni, amire egy telefont kell, ha a navit akarod használni, szerintem akkor jó telefon lesz, lehet hogy a többiben van wifi, meg amit a drága okosok igényelnek, de nem tudják használni a navigációt. Amúgy ha megnézed a menüjében valamelyik pontot, nem tudom pontosan hol van, de csomó beépített oldal vagy mi van benne, pl twitter, youtube, facebook, stb, szóval szerintem nem sajnáltak ki belőle semmit, én szeretem:)
2011. febr. 20. 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez olyan fél éves telefon. Én annyit bírtam vele.

Ami pozitív benne: gyönyörű képet csinál, ahhoz képest hogy csak 2 mp. Nagyon szép maga a telefon, modern, fiatalos. Szép a menüje is.

Negatív: A zenelejátszó. Adatkábel nélkül nehéz másolgatni rá zenéket. Pl memókártyával szinte sosem ismeri fel, és a PC Suite is sz*r.

Képek. Nem lehet mappába rendezni, minden összevissza van benne. És nagyon lassú maga a telefon.

Egyébként most cseréltem le egy Iphone-ra és nem bántam meg.

2011. febr. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!