Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Spica, Galaxy 3, vagy...

Samsung Spica, Galaxy 3, vagy S5620 Monte?

Figyelt kérdés

A kérdés szinte költői, de mégis kérdezném a véleményeteket.

Nálam a kinézet is számít valamit, ne olyan szempontok alapján írj, hogy melyik van neked/mit szeretnél légyszi.

Tehát a haverom vett egy montét, és nagyon tetszetős.

Akkor a 3 teló közül szerintem legötbben a spicát mondják, majd a galaxy 3at és talán 1-2 ember a montét

Amin fontos nálam:

wifi (melyiknek jobb a wifije, melyiknek nagyobb a 'hatótávolsága')

filmnézés (hosszú utakon az unalom nagy úr, a képernyő mérete most nem lényeg)

zene, hangzás ( nekem most egy nokia 5310xpressmusicom van, de ilyen jól szólni még nem hallottam telefont, főleg ha be van dugva a füles. Mondjuk a monte-é elég jó, a haveromén hallgattam már jó pár zenét)

kinézet (lehet, hogy hülyének tartotok, de nálam még igenis számít a telefonom külleme.)

Tehát számít a külső, a galaxy 3 és a spica szerintem nagyon csúnya (ízlések és pofonok)

Igaz, hogy a monte TouchWizz 2.0, de akkor is jól néz ki, a haveromnál ahogy láttam, elég jó, a wifije sem rossz, viszont NEM ANDROID

Igen. Az android tetszetős, de szerintem meg tudok élni nélküle egyenlőre. Tehát remélem, tiszta volt, sajna kitörlődött, amit előtte írtam, ennyire emlékeztem beőle.

Árak:

Monte: 30ezer

Spica: 45ezer

Galaxy 3: 45ezer

Drágább telefonra sajnos nem tudok beruházni, de szerintem nem is éri meg.

Köszi, hogy elolvastad, és válaszoltál!

Tudom, hogy van millió ilyen kérdés itt a gyk-n, de én megkérdezem most a saját elvárásaim alapján

A pénz most lényegtelen, de ha nem ér 15ezret az android stb, akkor nem muszáj, végül is a wifi és amiket leírtam a legfontosabb!

2011. febr. 14. 18:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
kb 2 hete :)
2011. febr. 15. 18:08
 22/26 A kérdező kommentje:

Akkor még lehet baja, bár ezt nem kívánom!

Hát ha lenne pénzem Galaxy S-re, egyértelműen azt venném, de így nem tudok dönteni. Nagyon félek, hogy rossz vétel lesz, és lassú lesz, és nem olyan az android, mint amire számítok, és megutálom az androidot :) :(

Igazából a market-ben számomra nem sok érdekes dolog van :/

2011. febr. 15. 19:04
 23/26 anonim ***** válasza:

hát oké.. de gondolj csak bele.. hogy ha lesz alkalmad nagyobb nyaralásra vagy egy nagyobb kiruccanásra..akkor kelleni fog egy gps..na a galaxy pont erre is jó!

mielőtt vásárolnál új telót azért olvasd el hogy milyen rendszer az android..

2011. febr. 15. 19:18
 24/26 A kérdező kommentje:

Olvastam, és néztem is a marketet. Nem tudom, tetszeni fog-e, de most olvastam róla tesztet a mobilarénán, és beleszerelmesedtem! Meg is veszem, még februárban! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Egyébként tudom, hülye kérdés, de nem volt jobb a régi bada, stb, jó ez az android? :D

2011. febr. 15. 19:25
 25/26 A kérdező kommentje:
Néztem a ZTE Blade-t is. Igaz, kínai, de tényleg nagyon jó.
2011. febr. 15. 20:14
 26/26 MDaniel válasza:

Hello,megvetted már a telót?

Nekem Galaxy 3mam van,ha gondolod,leírnám a

tapasztalataimat,mert az van bőven:)

2011. márc. 19. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!