Samsung Spica, Galaxy 3, vagy S5620 Monte?
A kérdés szinte költői, de mégis kérdezném a véleményeteket.
Nálam a kinézet is számít valamit, ne olyan szempontok alapján írj, hogy melyik van neked/mit szeretnél légyszi.
Tehát a haverom vett egy montét, és nagyon tetszetős.
Akkor a 3 teló közül szerintem legötbben a spicát mondják, majd a galaxy 3at és talán 1-2 ember a montét
Amin fontos nálam:
wifi (melyiknek jobb a wifije, melyiknek nagyobb a 'hatótávolsága')
filmnézés (hosszú utakon az unalom nagy úr, a képernyő mérete most nem lényeg)
zene, hangzás ( nekem most egy nokia 5310xpressmusicom van, de ilyen jól szólni még nem hallottam telefont, főleg ha be van dugva a füles. Mondjuk a monte-é elég jó, a haveromén hallgattam már jó pár zenét)
kinézet (lehet, hogy hülyének tartotok, de nálam még igenis számít a telefonom külleme.)
Tehát számít a külső, a galaxy 3 és a spica szerintem nagyon csúnya (ízlések és pofonok)
Igaz, hogy a monte TouchWizz 2.0, de akkor is jól néz ki, a haveromnál ahogy láttam, elég jó, a wifije sem rossz, viszont NEM ANDROID
Igen. Az android tetszetős, de szerintem meg tudok élni nélküle egyenlőre. Tehát remélem, tiszta volt, sajna kitörlődött, amit előtte írtam, ennyire emlékeztem beőle.
Árak:
Monte: 30ezer
Spica: 45ezer
Galaxy 3: 45ezer
Drágább telefonra sajnos nem tudok beruházni, de szerintem nem is éri meg.
Köszi, hogy elolvastad, és válaszoltál!
Tudom, hogy van millió ilyen kérdés itt a gyk-n, de én megkérdezem most a saját elvárásaim alapján
A pénz most lényegtelen, de ha nem ér 15ezret az android stb, akkor nem muszáj, végül is a wifi és amiket leírtam a legfontosabb!
utolsó vagyok. nekem is iGO van rajta!le kell tölteni azt hiszem: de a nokiaprogramok.hu-n le tudod tölteni, mivel androidos..
nem bántás képpen írtam amit írtam..tudom hogy nem szidtad, csak nem tudod h mit válassz.
nekem ez bejött!
Szia!
Az lesz mindenképp mos tmár, nagyon köszönöm nektek!
És akkor full ingyenes? Pl.: El akarok menni xyz helyre, ami 200km-re van, de nem tudom az utat, akkor működik faszányosan, csak maximum idő, mire pontosítja a helyedet?
És légyszi válaszolj: Nem szokott lefagyni, és lassú lenni?
Ja és utolsó előttinek is: Köszi, akkor jó, megnyugodtam :)
az utolsó és utolsó előtti is én vagyok :D
faszányosan fog működni neked is:D beszól neked miközben vezetsz ha túllépted a sebességhatárt.. :)
azt is kiírja hogy mikorra érsz oda és ha kéred jelzi hogy hol vannak kamerák(trafik..)
most kaptam az infot hogy ha ilyet veszel, akkor le kell még hozzá pluszba töltened egy APN OFF-nevű progit is.ezt olyan ember mondta aki rátelepítette nekem is..szóval higgyj neki.
nem tudom hogy mondtam-e már hogy nekem samsung I5800 van.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm, de most megtorpantam.
667MHz proci, míg a Spica-nak 800MHz. És sokak szerint a spica jobb, mert a g3 le van "butítva", és gyengébb, és sokszor fagy, és lassabb. Ez igaz? :(
a párom azt mondja hogy ne azt vedd meg.ne a galaxy 3-t, inkább ha lehet akkor samsung I5800-t.
de ne a spica-t..amit én ajánlottam.. :D
Szia!
Kösz, hogy még tőle is megkérdezted.
ui.: Nem akarod felvilágosítani, hogy az i5800 és a galxy 3 ugyanaz? :)
Még valami. A proci miatt(667MHz) nem lassú? Csak mert a spica 800MHz:(
:D
oké! felvilágosítom :)
a galaxynak nagyon szép a kijelzője és szép képeket tudsz vele csinálni. a proci szerintem már csak részlet kérdés, de nekem nem lassú.
Szia!
Értem. Viszont olvastam, hogy ez a cuccos, ami benne van kevés az androidhoz. Haver is mondta, meg olvastam véleményt :( Nem tudom, mi legyen.
Neked mióta van meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!