Samsung Spica, Galaxy 3, vagy S5620 Monte?
A kérdés szinte költői, de mégis kérdezném a véleményeteket.
Nálam a kinézet is számít valamit, ne olyan szempontok alapján írj, hogy melyik van neked/mit szeretnél légyszi.
Tehát a haverom vett egy montét, és nagyon tetszetős.
Akkor a 3 teló közül szerintem legötbben a spicát mondják, majd a galaxy 3at és talán 1-2 ember a montét
Amin fontos nálam:
wifi (melyiknek jobb a wifije, melyiknek nagyobb a 'hatótávolsága')
filmnézés (hosszú utakon az unalom nagy úr, a képernyő mérete most nem lényeg)
zene, hangzás ( nekem most egy nokia 5310xpressmusicom van, de ilyen jól szólni még nem hallottam telefont, főleg ha be van dugva a füles. Mondjuk a monte-é elég jó, a haveromén hallgattam már jó pár zenét)
kinézet (lehet, hogy hülyének tartotok, de nálam még igenis számít a telefonom külleme.)
Tehát számít a külső, a galaxy 3 és a spica szerintem nagyon csúnya (ízlések és pofonok)
Igaz, hogy a monte TouchWizz 2.0, de akkor is jól néz ki, a haveromnál ahogy láttam, elég jó, a wifije sem rossz, viszont NEM ANDROID
Igen. Az android tetszetős, de szerintem meg tudok élni nélküle egyenlőre. Tehát remélem, tiszta volt, sajna kitörlődött, amit előtte írtam, ennyire emlékeztem beőle.
Árak:
Monte: 30ezer
Spica: 45ezer
Galaxy 3: 45ezer
Drágább telefonra sajnos nem tudok beruházni, de szerintem nem is éri meg.
Köszi, hogy elolvastad, és válaszoltál!
Tudom, hogy van millió ilyen kérdés itt a gyk-n, de én megkérdezem most a saját elvárásaim alapján
A pénz most lényegtelen, de ha nem ér 15ezret az android stb, akkor nem muszáj, végül is a wifi és amiket leírtam a legfontosabb!
ui.: A Galaxy 3-ról sok helyen hallottam, hogy lassú.
Még valami. A monte nagyon tetszik, de ha sok szempont ellene szül, akkor talán a spica még bejön külsőre.
Nekem galaxy I5800-m van. Nem lassú, nincs tele felesleges programokkal, a wifi tökéletesen működik rajta, a zene nekem is egy fő szempont volt és meg vagyok elégedve azzal a hangzással amit nyújt a telefon.Ennek android-os az operációs rendszere, szép a kijelzője-felbontásra gondolok.hát ahogy olvasom(android) maradj a monte-nál.
a gps akkor is működik rajta ha nincs a környéken wifi elérhetőséged.
én a nokiára esküdtem eddig, de ez a kis telefon sokat tud ha normális programokkal rakod tele.A gyorsasága attól is függ hogy mekkora microSd kártyát raksz bele.
JA: és én részletre vettem 2990ft-os kezdő részlettel 10 hónapig és eco díjcsomagban(ez a legkisebb-mivel nem telefonálgatok össze-vissza..és aki keres az megtalál, akik fontosak csak azokat hívom fel9
Galaxy 3 a legjobb ezek közül. Hidd el mások is ezt mondják majd, nem pedig a Galaxy Spicát :P
Igaz a 2 között szinte csak kinézetben van különbség, na meg annyiban, hogy az egyik régi [a spica] , a másik pedig új [a 3].
Ha már kinézetet vesszük, szerintem a Monte ritkaronda telefon x]
Köszi szépen a válaszokat, felpontoztalak titeket.
Akkor lehet, hogy galaxy 3 lesz. De egyszerűen NEM tudok megbarátkozni a külsejével. Valahogy az a nagy ezüstös-fényes "izé" a gomb körül nem jon be. meg az a nagy gomb :( Még eldöntöm, köszi még egyszer!
Utolsónak: Szerintem a monte nagyon jól néz ki (:
Mondanátok optimumokat és negatívumokat a galaxy 3.al kapcsolatban?
Több helyen olvastam, és haver mondta, hogy lassú, nem elég a cucc alatta(!) Akkor ez most IGAZ vagy NEM?
Jó rajta filmeket nézni és netezni?
Köszi :D
Filmeket nézni???? miért nem mész moziba vagy dvd-zel otthon??
klippeket szépen és láthatóan játsza le.a net gyors, mivel van wifije így bármikor (bárhonnan??-ebben nincs tapasztalatom..) tudsz kapcsolódni a nethez.nekem a gps akkor is működő képes ha nincs wifi elérhetőségem és tökéletesen működik.
De a google-ba beírod hogy vélemények erről a telefonról és kidob sokszáz lehetőséget..
nekem tetszik és nem cserélném le a monte-ra vagy a spica-ra..tesómnak monte-ja van.
az én telómban olyan is van hogyha oldalra fordítod a telót a program is oldalra fordul.. pl. sms írásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!