Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Spica, Galaxy 3, vagy...

Samsung Spica, Galaxy 3, vagy S5620 Monte?

Figyelt kérdés

A kérdés szinte költői, de mégis kérdezném a véleményeteket.

Nálam a kinézet is számít valamit, ne olyan szempontok alapján írj, hogy melyik van neked/mit szeretnél légyszi.

Tehát a haverom vett egy montét, és nagyon tetszetős.

Akkor a 3 teló közül szerintem legötbben a spicát mondják, majd a galaxy 3at és talán 1-2 ember a montét

Amin fontos nálam:

wifi (melyiknek jobb a wifije, melyiknek nagyobb a 'hatótávolsága')

filmnézés (hosszú utakon az unalom nagy úr, a képernyő mérete most nem lényeg)

zene, hangzás ( nekem most egy nokia 5310xpressmusicom van, de ilyen jól szólni még nem hallottam telefont, főleg ha be van dugva a füles. Mondjuk a monte-é elég jó, a haveromén hallgattam már jó pár zenét)

kinézet (lehet, hogy hülyének tartotok, de nálam még igenis számít a telefonom külleme.)

Tehát számít a külső, a galaxy 3 és a spica szerintem nagyon csúnya (ízlések és pofonok)

Igaz, hogy a monte TouchWizz 2.0, de akkor is jól néz ki, a haveromnál ahogy láttam, elég jó, a wifije sem rossz, viszont NEM ANDROID

Igen. Az android tetszetős, de szerintem meg tudok élni nélküle egyenlőre. Tehát remélem, tiszta volt, sajna kitörlődött, amit előtte írtam, ennyire emlékeztem beőle.

Árak:

Monte: 30ezer

Spica: 45ezer

Galaxy 3: 45ezer

Drágább telefonra sajnos nem tudok beruházni, de szerintem nem is éri meg.

Köszi, hogy elolvastad, és válaszoltál!

Tudom, hogy van millió ilyen kérdés itt a gyk-n, de én megkérdezem most a saját elvárásaim alapján

A pénz most lényegtelen, de ha nem ér 15ezret az android stb, akkor nem muszáj, végül is a wifi és amiket leírtam a legfontosabb!

2011. febr. 14. 18:35
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

ui.: A Galaxy 3-ról sok helyen hallottam, hogy lassú.

Még valami. A monte nagyon tetszik, de ha sok szempont ellene szül, akkor talán a spica még bejön külsőre.

2011. febr. 14. 18:37
 2/26 A kérdező kommentje:
ja és nem "képernyő mérete" , hanem kijelző mérete. Bocsi, mondom, elszállt a cuccos.
2011. febr. 14. 18:37
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Galaxy 3, Két hibája van, a GPS és hogy lassan jőn hozzá a frissítés. De így is jobb mint a monte. Yah és van olcsóbban is mint leírtad.
2011. febr. 14. 18:56
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem galaxy I5800-m van. Nem lassú, nincs tele felesleges programokkal, a wifi tökéletesen működik rajta, a zene nekem is egy fő szempont volt és meg vagyok elégedve azzal a hangzással amit nyújt a telefon.Ennek android-os az operációs rendszere, szép a kijelzője-felbontásra gondolok.hát ahogy olvasom(android) maradj a monte-nál.

a gps akkor is működik rajta ha nincs a környéken wifi elérhetőséged.

én a nokiára esküdtem eddig, de ez a kis telefon sokat tud ha normális programokkal rakod tele.A gyorsasága attól is függ hogy mekkora microSd kártyát raksz bele.

JA: és én részletre vettem 2990ft-os kezdő részlettel 10 hónapig és eco díjcsomagban(ez a legkisebb-mivel nem telefonálgatok össze-vissza..és aki keres az megtalál, akik fontosak csak azokat hívom fel9

2011. febr. 14. 19:04
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Galaxy 3 a legjobb ezek közül. Hidd el mások is ezt mondják majd, nem pedig a Galaxy Spicát :P

Igaz a 2 között szinte csak kinézetben van különbség, na meg annyiban, hogy az egyik régi [a spica] , a másik pedig új [a 3].

Ha már kinézetet vesszük, szerintem a Monte ritkaronda telefon x]

2011. febr. 14. 19:27
 6/26 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, felpontoztalak titeket.

Akkor lehet, hogy galaxy 3 lesz. De egyszerűen NEM tudok megbarátkozni a külsejével. Valahogy az a nagy ezüstös-fényes "izé" a gomb körül nem jon be. meg az a nagy gomb :( Még eldöntöm, köszi még egyszer!

Utolsónak: Szerintem a monte nagyon jól néz ki (:

2011. febr. 14. 19:43
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
ezüstös fényes gomb: a közép"konzol" kerete és nem nagyon feltűnő. elegánsan menő!képen tűnik durungnak és nagynak..nekem pl. a neten sokkal kisebbnek tűnt és nem.Nem azt mondom hogy nagy és a tenyeredben sem fér el,sőt, egy kézzel is tudod érintgetni :)
2011. febr. 14. 19:48
 8/26 A kérdező kommentje:

Mondanátok optimumokat és negatívumokat a galaxy 3.al kapcsolatban?

Több helyen olvastam, és haver mondta, hogy lassú, nem elég a cucc alatta(!) Akkor ez most IGAZ vagy NEM?

Jó rajta filmeket nézni és netezni?

Köszi :D

2011. febr. 14. 19:50
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Filmeket nézni???? miért nem mész moziba vagy dvd-zel otthon??

klippeket szépen és láthatóan játsza le.a net gyors, mivel van wifije így bármikor (bárhonnan??-ebben nincs tapasztalatom..) tudsz kapcsolódni a nethez.nekem a gps akkor is működő képes ha nincs wifi elérhetőségem és tökéletesen működik.

[link]

De a google-ba beírod hogy vélemények erről a telefonról és kidob sokszáz lehetőséget..

nekem tetszik és nem cserélném le a monte-ra vagy a spica-ra..tesómnak monte-ja van.

az én telómban olyan is van hogyha oldalra fordítod a telót a program is oldalra fordul.. pl. sms írásnál.

2011. febr. 14. 19:59
 10/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: OK. Nem szidtam a telefont, és úgy néz ki ez lesz! Köszi szépen mindenkinek. ui.: A GPS ingyenes rajta, h pl rakok rá igot? Bocs, ehhez hülye vagyok :$
2011. febr. 14. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!