Mobillal internet. Szóval érdekelne, hogy ki mire használja és mennyit költ rá?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy most ez nagy divat. Csak azt nem értem, minek? Én gép mellett dolgozom nappal, meg este is. Ha bármi kell megnézem a PC-n (15Mbit/s). Nem 2-4 colos kijelzőn, külön tarifával és kis sebességgel. Talán egy - két alkalommal megnéznék valamit az utcán, de nem igaz, hogy nem ér rá később. A "lájk"-os baromságoktól meg kiakadok. Vagy van aki csak erre használja?2011. febr. 13. 08:35
11/13 anonim válasza:
Meg éri :) Ha kapnál iPhonet nettel egy hétre, megértenéd, de ezt csak az tudhatja aki apple person :)
3-4 ezer forint midnig szokott lenni a számlám, internettel és egyéb extrákkal 5 ezerért teljesen jó. A 120 ezres mobil pedig másfél év múlva is még 70 ezerért kb eladható lesz. (Nézd meg, vaterán a leharcolt szörnyű állapotú 3G-ket 40-50ért veszik, én az enyémre nagyon vigyázok, 1 karc nincs rajta)
12/13 anonim válasza:
Ja amúgy telefonon egészen más az adatforgalom. Míg gépen 50 mb egy youtube videó, addig iphoneon 5 mb
13/13 anonim válasza:
A telós netezést nem szabad összetéveszteni a számítógépes internetezéssel nem a legkényelmesebb telon netezni de meg lehet szokni én az vagyok kinek van laptopja hozzá mobil nettel amiből a szimet szoktam atelomba is teni nehogy vészhelyzet legyen és kelljen egyböl egy nett hozáférés pl lekéstem a buszt a megálló tábla teli van firkával nem lehet tudni mikor jön a kövi... Othon van asztali pc-m is nettel ha otthon vagyok azt használom de a kolesz véget kellet laptop meg mobilnet is. Telóhoz még anyit van agps és ha valki nem ügyes és a gyári gps szoftvert hasznélja anak kell hozzá internet és sokszor jól jön ha van gps-netán ha eltévedsz valahol mert nem jártál ott. De tényleg csak olyan embereknek éri meg aki sokat utazik nem minden hol kaphatja elő a laptopot a tatyóból vagy a környék vagy a környezet véget. stb. helyzetekbe de vagizni a haverok előtt nem éri meg nem ki fizetendő és nem csak a szifon tulajdonosoknak éri meg mert az android is nettfüggő rendszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!