Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobillal internet. Szóval...

Mobillal internet. Szóval érdekelne, hogy ki mire használja és mennyit költ rá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most ez nagy divat. Csak azt nem értem, minek? Én gép mellett dolgozom nappal, meg este is. Ha bármi kell megnézem a PC-n (15Mbit/s). Nem 2-4 colos kijelzőn, külön tarifával és kis sebességgel. Talán egy - két alkalommal megnéznék valamit az utcán, de nem igaz, hogy nem ér rá később. A "lájk"-os baromságoktól meg kiakadok. Vagy van aki csak erre használja?
2011. febr. 13. 08:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

Maximálisan egyetértek veled. Mindenki olyan fontos embernek hiszi magát, hogy jajj most akkor mobilról netezek meg letöltöm az email-eket. Minek? Otthon van gyors net, kibírom estig net nélkül.

Egyébként meg pofátlanul drága Magyarországon a mobilnet. Meg sem éri.

2011. febr. 13. 08:47
 2/13 anonim válasza:
Öhm én nem értek egyet! Én otthon használom, mert egyéb okokból kifolyólag nem tudom beköttetni a vezetékes netet! Amúgymeg nem mindenki dolgozik számítógép előtt, ha teszem azt valakinek laptopja van, abba is be lehet dugni a sticket! Való igaz, hogy nem éri meg, de ez van.
2011. febr. 13. 08:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Én sem fizetnék konkrétan azért, hogy a mobilomon netezzek, hiszen van új laptopom és wifim is. De! Épp most tervezek telefont cserélni, mert a jelenlegi (féléves) telefonom nem wifi képes, és sokszor jól jönne, ha egy benzinkút vagy pláza közelében INGYEN fel tudnék csatlakozni a netre. A mobilnet/laptop kombináció meg tényleg azoknak való, azoknak kifizetődő akik pl. albérletben laknak, vagy kollégisták, esetleg üzletemberek. Lényeg, hogy mindenki megtalálja a neki való módszert/eszközt a világháló elérésére.
2011. febr. 13. 09:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Az más, ha nincs PC-d, akkor megértem. De gondolom nem ez a gyakoribb eset.
2011. febr. 13. 09:10
 5/13 Dave46 ***** válasza:
Én a vonaton szoktam a legtöbbet mobilon netezni de máskor is használom . Nekem 1000 forint havonta (voda)
2011. febr. 13. 09:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, még az is oké, ha valaki naponta sokat utazik (egyik városból a másikba). Azt gondolom, hogy ez a kérdés a mobilpiacot is nagyon meghatározza. Minek vennél 40-50 eFt felett telefont más célból ("okos telefon")? Ha meg csak ezért veszed, akkor nemfelesleges egy kicsit? (Na jó. Van egypár hasznos alkalmazás is azért.)
2011. febr. 13. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Én iPhone 4 mellett vagyok Ikon 200as díjcsomagban, ebben havi 1gb adatforgalom benne van, és HIHETETLENÜL hasznos. Csak az ember nem tudja amíg nem próbálta. Nem az a lényeg, hogy egésznap rajta lógj, hanem, hogy amikor kell akkor ott legyen.

Ezerszer előfordult már, hogy sokkal könnyebben tudtam előre tervezni mert megnéztem egy menetrendet, moziműsort vagy akármit neten. Plusz sokat vonatozom, arra is nagyon jó, hogy ott elüssem az időt.

Aztán a másik, hogy nyáron ha megyek nyaralni mondjuk balatonra, ahol nincs internet, elviszem a telefont meg a laptopot, összekötöm és voilá.

Nem mindenki dolgozik gép mellett kedves kérdező, és nem mindenki akar / tud géphez menni mindenféle kis dolgok miatt.

Kényelmes, praktikus, hasznos. Ennyit tudok mondani róla.

2011. febr. 13. 09:55
 8/13 anonim ***** válasza:
És ha a telóban van wifi, akkor az ingyenes?
2011. febr. 13. 09:55
 9/13 A kérdező kommentje:

iPhone 4 (16 GB): 117 990 Ft (24 hó hűség).

Ikon 200: 4990 Ft/hó.

Vagyis 2 évre számolva 177 780 Ft.

Megéri? Nem kötözködöm, csak próbálom megérteni.

2011. febr. 13. 11:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom azt sem, hogy az 1Gb-ba mi fér bele. Hiszen bármit csinálsz eszméletlen mennyiségű szemét töltődik le (pc).
2011. febr. 13. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!