Mobillal internet. Szóval érdekelne, hogy ki mire használja és mennyit költ rá?
Maximálisan egyetértek veled. Mindenki olyan fontos embernek hiszi magát, hogy jajj most akkor mobilról netezek meg letöltöm az email-eket. Minek? Otthon van gyors net, kibírom estig net nélkül.
Egyébként meg pofátlanul drága Magyarországon a mobilnet. Meg sem éri.
Én iPhone 4 mellett vagyok Ikon 200as díjcsomagban, ebben havi 1gb adatforgalom benne van, és HIHETETLENÜL hasznos. Csak az ember nem tudja amíg nem próbálta. Nem az a lényeg, hogy egésznap rajta lógj, hanem, hogy amikor kell akkor ott legyen.
Ezerszer előfordult már, hogy sokkal könnyebben tudtam előre tervezni mert megnéztem egy menetrendet, moziműsort vagy akármit neten. Plusz sokat vonatozom, arra is nagyon jó, hogy ott elüssem az időt.
Aztán a másik, hogy nyáron ha megyek nyaralni mondjuk balatonra, ahol nincs internet, elviszem a telefont meg a laptopot, összekötöm és voilá.
Nem mindenki dolgozik gép mellett kedves kérdező, és nem mindenki akar / tud géphez menni mindenféle kis dolgok miatt.
Kényelmes, praktikus, hasznos. Ennyit tudok mondani róla.
iPhone 4 (16 GB): 117 990 Ft (24 hó hűség).
Ikon 200: 4990 Ft/hó.
Vagyis 2 évre számolva 177 780 Ft.
Megéri? Nem kötözködöm, csak próbálom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!