Dominó kártyával szeretnék vásárolni egy ZTE BLADE telefont a t-mobile-nál és a 100mb-os internet érdekelne, hogy kb hány óra netezést jelent? .
Semmi youtube max facebookra néznék fel ...
meg néha youtube,de az csak wi-fi-ről
Sokmindentől függ.
De ha olyan helyeken jársz, ahol van wifi, felesleges a net.
Nekem bő fél éve van Bladem, Pesten soha nem hiányzott a mobilnet. De még vidéken is minden sarkon találtam wifit, ha kellett. A fészbuk meg úgyis ingyen van.
A kérdés magyarázata alapján - csak nyugodtan, én is ritkán megyek fel 1GB felé, pedig azért használom a mobilnetet.
Igaz, itthon van sima is és csak Facebook-ra jó, bár egy pár outube videó is simán belefér (a mobilos verzió meg kisebb adatforgalmat generál). Amúgy meg tanácsos nézni egy adatforgalom mérő programot, hogy képben legyél (Androidra is van ilyen, de pontosan nem tudom, mi a neve).
23:09 - te merre jársz pontosan? Csak azért, mert ahol én, ott többnyire WPA2-vel vannak védve a hálózatok. Mostanában egyre többen védik le a hálózatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!