Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C7 vagy Iphone 4?

Nokia C7 vagy Iphone 4?

Figyelt kérdés

mik mindkettőnek az előnyei-hátrányai?

szülinapomra véletletül megkaptam mindkettőt, és most nemtudok dönteni hogy melyiket adjam el..

sok roszat hallottam az Iphone-ról..

viszont jobb mint a Nokia? most eddig használtam, de nem volt vele nagyobb bajom.. csak kissebbek.

2011. febr. 12. 08:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
az a baj hogy az iphone egyrészt drágább de semmivel sem jobb.Még Java sincs benne.
2011. febr. 12. 09:18
 2/21 anonim ***** válasza:
És a másik baj, hogy a Nokiával rengeteg baj van. Az lenne az utolsó az érintőképernyős telefonok közül, amit megvennék: gyenge képernyő, wi-fi problémák, oprendszer NO COMMENT ... Tehát iPhone4, de az sem éri meg az árát!
2011. febr. 12. 09:20
 3/21 A kérdező kommentje:

háát igen..ezeket énis észrevettem..elég szar az érintője, meg mindig behülyül..

de akkor is..8Mp.es kamera. mig az Iphon-nál csak

5

2011. febr. 12. 09:22
 4/21 anonim ***** válasza:
Döntsd már el, hogy minek kell neked egy okostelefon!!! Mert, hogy nem a kameráért veszünk okostelefont az biztos!
2011. febr. 12. 09:29
 5/21 oroszi válasza:
A nokia a piacon a vezető márka. Nekem nokiám van 6 éve. voltak más telefonjaim is de a nokiához képest elbujhatnak. A nokia erőss, elegáns, mindenben jó. ja és motorral nem egyszer mentem és kiesett a zsebemből a 6233-om. kb.90 el mentem. és semmi baja.
2011. febr. 12. 09:35
 6/21 anonim ***** válasza:

Nem minden a megapixel.Majd keresek egy tesztet, sztem nem kizárt h az IPhone 4 kamerája jobb képet csinál mint a C7-é.Mellesleg van olyan progi rá ami 7/ 12 megapixelben fényképez.

Sztem IPhone 4 ha van rá zséd és nem sajnálod rá

2011. febr. 12. 09:36
 7/21 anonim ***** válasza:
A Nokia jó készülékgyártó volt a standard, gombos telefonok idején, dehogy az érintőképernyős telefonok piacán egy nagy nulla, az biztos. Már minden valamit is számitó gyártó lenyomta: htc, Samsung, Apple, ... A Nokia azért piacvezető az okostelefonok piacán, mert a Symbian rendszerüket okosnak állitották be, ezért minden készüléket, amelyet ezzel a rendszerrel adtak el, okostelefonnak számit. Pedig közel sem azok. Számomra egy olyan Nokia nincs a jelenlegi piacon, amelyre azt mondanám, hogy okos. A C7 is és az N8 is elbújhat jó mélyre, hogy még kiásni se tudják majd a jövőbe, hogy tényleg piacra kerültek ennyire gáz telefonok. Oprendszerük lassú, elavult és buta. Összességében tehát az egész telefon használata sok kivánnivalót hagy magaután. A Nokia már rég nem csinál jó telefonokat, azt elűzték a gombos telefonjaikkal, mert az okospiacon nem tudják megállni a helyüket!!!!
2011. febr. 12. 09:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Miért nem fogjátok fel, hogy nem a megapixel számit a fényképek szépségénél???
2011. febr. 12. 09:42
 9/21 anonim ***** válasza:
így van nem a megapixel számít! ha nálad a kamera számít akkor fényképezz le egy dolgot mind a kettővel és tedd fel a gépedre és nézd meg melyik a jobb! ;) De az éríntőképernyője tuti jobb az Iphone-nak :)
2011. febr. 12. 10:16
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem iPhone maradjon, Nokia menjen.
2011. febr. 12. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!