Normális, hogy egy 5 perces szám közel 10 MB?
Figyelt kérdés
Alig fér rá a telefonomra sok, mert ilyen nagyok. Normális, hogy ilyen sok helyet foglalnak? Mp3 fájl az?2011. jan. 27. 09:52
1/6 anonim válasza:
Normális. Bitrátától és a zene hosszúságától is függ az MP3 fájl mérete. Minél nagyobb a bitráta, annál jobb a minősége és nagyobb a mérete. 320kbit/sec már jónak számít.
2/6 anonim válasza:
10MBx1024=10240KBx8=81920Kb
5 perc = 300mp
81920Kb / 300mp = 273kb/mp
Tehát a te mp3-aid átlagban(!) 273kbps bitrátájúak.
A 128 gyenge, a 160 kevés 192 tűrhetőnek-használhatónak számít.
Ha jobb klikkelsz az mp3-ra, a menüből kikeresheted a tulajdonságait, és megláthatod konkrétan.
3/6 anonim válasza:
Én flac-ot hallgatok, ott 60mega egy szám, az mekkora helyfoglaló :D
4/6 anonim válasza:
Igen, ahogy irták, valószinűleg jó minőségü, magas bitrátájú! Viszont ha nem hifi eszközön hallgatod, le lehet venni kisebbre, akkor több fér pld egy mp3 lejátszóra
5/6 anonim válasza:
Normális, én le sem töltök 4-5megás számokat.. csak olyat ami 320-as, az meg nagyobb. Vagy flacet. :)
6/6 anonim válasza:
Igen, ez lenne a normális, hogy ennyit foglalnak, és nem nyomatnák a 128-ast :)
Én 192-est használok, mobilon nem tudod megkülönböztetni a 320-astól.
Komoly hangrendszerrel meg érdemesebb wav-al, flac-al szórakozni, a flac 700-1100, a 44 kHz-es wav 1411 kbps, a 48 kHz-es 2304 kbps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!