azt, hogy használhatták már, de még soha nem telefonáltak vele
2011. okt. 9. 17:03
2/8 anonim válasza:
PartNero Gsm használt telefonokat árul?
Többnyire 0 perces használt készülékeket.
Mit jelent a 0-perces telefon?
Ezek használt telefonként feltüntetett, amúgy vadi új, külföldről behozott telefonok. Azért van használtként feltüntetve mert akkor olcsóbb behozni őket.
Előfordulhat, hogy azért már egyszer be volt kapcsolva és a csomagolás se bontatlan, de hát így jóval olcsóbb.
Gsm-line nál miért drágább az egyik mint a másik ha ugyan az ( link is van )
Alapáron csak a töltő jár a telefonhoz, meg bolti gari. Ha drágábban veszed akkor megkapod az összes tartozékát és a gyári garanicát is.
2011. okt. 9. 17:05
3/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy nem lehet tudni, hogy használták-e. Ha 100%-ban te akarod először bekapcsolni és normális garit akarsz, akkor ne gsm boltba ved..
2011. okt. 9. 17:08
4/8 anonim válasza:
Part Nero
gyári bontatlan készülékeket árul jó áron!
csak ajánlani tudom a boltot, olcsó,megbízható,gyorsak, segítőkészek!
2011. okt. 9. 19:07
5/8 anonim válasza:
Post vettem a Part Nero GSMtől egy új telefont. A dobozon 3 lezárómatrica, karcos, kopott a telefon sarka.. a kijelző nem tökéletes(sávosodik, foltos), az érintő tollat rá kell nyomni nem érzékel finomabb érintéseket(kéne). NEM CSERÉLTÉK KI 3 napon belül!!!pedig kötelesek lettek volna újra cserélni azonnal. Nem ajánlom a boltot.. az eladó is érdekes
2012. ápr. 8. 14:00
6/8 anonim válasza:
Szóval nekem használt telefont adtak el 2 éves gyári garanciával nem 0 percesnek vettem hanem 27% áfával. Mások is jártak már így náluk hogy használt, karco készüléket vettek
2012. ápr. 8. 14:02
7/8 anonim válasza:
A Partnero nem ismeri a "3-napon-belül-cserélni kell" fogalmát.
De összességében korrektek és segítőkészek!
2012. aug. 24. 01:49
8/8 anonim válasza:
az volt a mázlim h a samsung cserélte.. de többet ott nem veszek, ilyen újraeladott 3matricás telefont..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!