Szerintetek melyik telefon szebb a kettő közül? (link)
Figyelt kérdés
Samsung s5230. Ára, tudása egyforma, mert egyfajta telefon csak más színben. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam. Szerintete?
(lejjebb a kép a második linken)
2010. márc. 25. 17:46
1/19 anonim válasza:
AZ első kislányos barbi wc ülőke színű, a második nőies. Ez alapján dönts ;)
TUDJA VALAKI A KAPOSVÁRI ZÁRDA UTCAI NŐI FÉRFI FODRÁSZAT SZÁMÁT?? NINCS A NETEN
2/19 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik. Szebb a színe, tetszenek a kis motívumok a telefon két sarkában. Mellesleg a rószaszín -mint szín- nekem túl kislányos.
Remélem tudtam segíteni.
3/19 anonim válasza:
Szerintem is a második, hogy miért...már előttem kifejtették ketten is.
4/19 A kérdező kommentje:
Én is kezdek az felé hajlani :)
Várom még a további véleményeket.
2010. márc. 25. 18:13
6/19 anonim válasza:
Úristen..*-* A második nagyon szép, azok a kis minták..
Remélem azt választod.
Az első kislányos, ez meg inkább nőcis.:)
7/19 anonim válasza:
Kétségkívül. Az elsőnek igaza van olyan, az 1. teló színe mint egy barbi wc tartály
8/19 anonim válasza:
A második sokkal szebb színű. És komolyabbnak tűnik ezáltal.
9/19 anonim válasza:
Nekem az első van, nem barbis egyáltalán, a kép alapján lehet én is babásnak mondanám, de élőben szép színe van! Ugyanakkor a második különlegesebb a minták miatt.
10/19 anonim válasza:
Én beleszerettem a 2.-ba:) gyönyörű, főleg a mintáival:D azt válaszd szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!