Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenéznétek azt az embert...

Lenéznétek azt az embert akinek nincs mobilja?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 07:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is azok táborát erősítem, akiknek nincs mobilja. Ezért is tettem fel a kérdést.

"Le.

Ez ma már olyan különlegeskedés, vagy ha anyagi okokra hivatkozik, akkor szarrágás."

Nos, én egyik kategóriába sem tartozok. Nem vagyok sem"különlegeskedő" (micsoda idióta szó), sem szarrágó, ugyanis megengedhetném magamnak. De nincs szükségem rá!

"Nem nézném le, de kicsit csodabogárnak tartanám. Mi az, hogy nem lehet elérni? Miért nem? Nincsenek barátai, rokonai? Könyvmoly?

Szóval nem tudom, furcsának tartanám."

Miért kellene állandóan elérhetőnek lennem? A munkám nem indokolja. Vannak barátaim, de én a személyesen beszélgetés híve vagyok. A könyvmolyt nem is értem miért hoztad fel? Mi köze annak a mobilhoz?

2011. jan. 27. 09:18
 12/25 anonim válasza:
73%
Nem. Évszázadokon át meg tudtak az emberek mindent beszélni és oldani telefon nélkül is, szerintem semmi rossz nincs abban. Nekem van, de baromi ritkán használom, nekem legfontosabb az ébresztés funkció, szóval gondolhatod, hogy állok vele :-)))))
2011. jan. 27. 09:19
 13/25 anonim válasza:
100%

Nem. Anyámnak sincs. Nem tudja kezelni, legalábbis nem hajlandó időt szentelni rá. Egyébként reggel apám viszi dolgozni, munkahelyén van saját vezetékes, délután megint hozza haza apám, itthon szintén van vezetékes. Szóval végül is egész nap elérhető telefonon, egyedül meg kb. évente 1x megy valahova, arra az egy alkalomra meg nem kell neki.

Egyébként én szeretném ha lenne nála, a biztonság kedvéért, de hát ez van...

2011. jan. 27. 09:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem, hogy hányéves vagy? Csak, mert a szülleim voltak sokáig ezzen a véleményen, de most már nekik is csak mobil telefon van, mert rájőttek, hogy sokkal olcsobban kilhet hozzni a dolgokat, és hát őkse szeretnek valamiért többet fizetni, ha nem muszáj. :)

Az hogy lenézzem az erős, de nem tudom megérteni. Párkapcsolatod van? Ha igen akkor irigyelek, engem megől az asszony ha nem vagyok elérhető. ;-) Másrészről meg tők jó dolog, hogy ingyen beszélünk egymással így például a dugoban ácsorgást remekül elehet tölteni beszélgetéssel. (Beépített kihangosító rulz ;)) Az ügyfeleimnek se árt hogy ha elérnek, mert szeretek pénzt keresni és ehez ez szükséges. Harmadrészt szintén ott van a néhány közeli barát akit ingyen hívok így velük is remekül elehet beszélgetni, pl. kocsiban ülve mikor sqrt(2) vel halad a sor.

Szóval, hgoy összinte legyek nem értelek, de neked így jó, akkor nekem meg tökéletesen mind1. De minden esetre érdekes dolog ez. :)

üdv,

Attila

2011. jan. 27. 09:28
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem, sőt, ő csinálja jól...
2011. jan. 27. 09:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az utolsó voltam az osztályomban, 17 évesen (tavaly), aki kapott mobilt. (Akkor is csak azért, használtat, amivel csak hívni meg SMS-ezni lehet, mert aggódtak a szüleim, és egyre többet voltam távol otthonról - kirándulások, ország másik felén, stb. és kellemetlennek tartották, hogy folyton kölcsönkértem volna másokét.)

Apámnak most sincs, inkább félretesz néhány húszast bedobós nyilvánoshoz. :D Szóval megértem, ezért biztos nem csesztetném az illetőt. :)

Igaz, ebben a pörgős világban tényleg csodabogárnak tűnik, akinek nincs, de hát... ez van. Akkor nem jó a hiánya, ha köztudott, hogy nagyobb távolságra van az illető, huzamosabb ideig nem hallok felőle, de más kommunikációra sem hajlandó (levél, internet, stb.)... :/ Akkor kellemetlen volna, még mindig nem nézném le, csak nem érteném.

2011. jan. 27. 09:32
 17/25 A kérdező kommentje:

"Megkérdezhetem, hogy hányéves vagy? "

31/F

"Párkapcsolatod van? Ha igen akkor irigyelek, engem megől az asszony ha nem vagyok elérhető. ;-)"

Nős vagyok, de a feleségem elfogadta a mobiltalanságot.

" Másrészről meg tők jó dolog, hogy ingyen beszélünk egymással így például a dugoban ácsorgást remekül elehet tölteni beszélgetéssel. (Beépített kihangosító rulz ;))"

Autóm ugyan van, de a városban csak bringával vagy télen busszal közlekedek.

"Az ügyfeleimnek se árt hogy ha elérnek, mert szeretek pénzt keresni és ehez ez szükséges."

A munkámhoz (középiskolai tanár)nincs rá szükségem.

2011. jan. 27. 09:40
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem nézném le. Mostanában a kis tizenévesek már azért lenézik a társukat, ha nem érintőképernyős 150.000 ft-os telefonja van. Szánalmas egy világban élünk.
2011. jan. 27. 09:45
 19/25 anonim válasza:
73%

Nem nézném le semmiképpen sem, mert megértem teljesen.

Én is egyre gyakrabban hagyom otthon a telefont, mert elegem van, hogy mindenki hívogat és nincs egy szabad percem sem.

2011. jan. 27. 10:59
 20/25 bp1985 ***** válasza:
100%
Nem nézem le, de mivel olyan területen dolgozom, ahol napi szinten kell, így nem tudnám nélkülözni. Illetve ha munkát keresek, akkor is hátrány, ha nincs.
2011. jan. 27. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!