Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hát nehéz lenne azt kérdésnek...

Hát nehéz lenne azt kérdésnek kiírnom, de akineknek Samsung mobilja van az segítene megoldani?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 14:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy S mobilom van. És ma kezdtem el vele wifizni és kellett csinálnom gmail címet mert a marketra szerettem volna felmenni. csináltam is sikerült letöltöttem pár alkalmazást és aztán kikapcsoltam a wifit. Nekem legfent (ahol van az óra meg a aksi) van olyan adathálózati üzemmód féle dolog(nem tudom mi az), (ezt oldal a kikpacs gombnál lehet beállítani ha hosszan nyomom). Nekem ez az elejétől be volt kapcsolva és ha netre mentem véletlenül akkor narancs-zöld nyilak váltakoztak, és akkor tudtam hogy az net. amikor lejöttem a wifiről semmi, a nyilak szürkék voltak, aztán néztem olyan 5 perc mulva és narancs-zöld nyilak váltakoztak. Elkezdtem kutakodni és a beállításoknál a fiókok és szinkronizálást kinyitottam és ott van az a gmail címem és melette zöld körben két fekete nyilacska van. az ki kell kapcsolni vagy mi a baj?? bocs a hosszú szövegért de nem tudtam máskébb leírni!:))
2011. máj. 11. 14:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Ja és még a gmail cím felett van 2 szöveg:Adatkapcsolat a hátérbe ez ki van pipálva

automatikus szinkronizálás- ez is pipa!!

2011. máj. 11. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Hogy ha az ott zöld kör akkor éppen szinkronizál a gmail fiókoddal. Meg azok a fel-le nyilak ami ráadásul időnként színesek arra enged következtetni, hogy használja a netet a telefon. Remélem nem elfőfizus vagy mert akkor szép lesz a számla. Mondjuk ha van a díjcsomagban adatforgalom akkor nem fog plusz pénzbe kerülni.

Töltsd le a Marketről az APN droidot vagy az apn on/off widgetet és ezzel titlsd le az adatfogralmat. Aztán használj mindent wifin.

De ugyebár vásárlás előtt tájékozódni kell és akkor nem fog ilyen meglepetés érni.

2011. máj. 11. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor szép számlám lesz...nem tudod mit kell kikapcsolni hogy addig ne netezzen??
2011. máj. 11. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:

A wifit kéne bekapcsolni és rácsatlakozni egy hálózatra és letölteni a két program közül valamelyiket és használni.

Vagy a Settings->Wireless&network (legfelső)->Mobile network->Data enabled és innen kiveszed a pipát.

De a két program valamelyikével kényelmesebb.

2011. máj. 11. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
nem olyan csomiban vagy,ahol ingyenes egy darabig az adatforgalom?akkor nem lesz brutál számlád
2011. máj. 11. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam és akkor fentről eltünt az adathálózati üzemmód az azt jelenti gogy nem fogja használni a netem, vagy csak azt hogy nincs ott de továbra is kapcsolódik?
2011. máj. 11. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogja használni, mert le lett tiltva a net.
2011. máj. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!