Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezhogy van a GPS-nél? (ZTE Blade)

Ezhogy van a GPS-nél? (ZTE Blade)

Figyelt kérdés
Eddig nem tudtam használni a gps-t a Blade-mel, mert nem talált műholdat, aGPS-t meg nem használtam, mert elvileg fizetős( [link] ), mert adatforgalommal jár, én meg Dominós vagyok. APNdroid nem engedi kapcsolódni, de tegnap ahogy kipróbáltam az agps-t működött a helymeghatározás, pedig levolt tiltva a net, pénzt nem vont le. Ez hogy lehet?
2011. jan. 24. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Elarulom neked h. mobilnet nelkul ezzel te nem fogsz navigalni MERT nincs benne normal erossegu gps mobilnet azer kell neki h. netrol leszedje a muholdak pillanatnyi helyzetet mert nelkule nem talalja. amikor neha mukodott az azer volt mert wifin voltal ja es ha mapset hasznalod ahhoz is kell net hogy azt betoltse.
2011. máj. 18. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!