Melyik a legjobb telefon márka? iPhone-ről mi a véleméyetek?
Nekem a Sony Ericsson a kedvencem, de a Nokia a legjobb, legmegbízhatóbb telefon szerintem.
LG-t utálom, Samsung elmegy.
A birkáknak fogalmuk sincs róla, hogy az iPhone szó szerint csak egy eldobható szemét.
Egyszer leejted, máris ripityára törik. Szóval anyaghasználat is szar.
Nagyon korlátozott az operációs rendszere, az iOS. A rendszer nagyon keveset tud az Androidhoz képes. Az Androidnak sokkal nagyobb a tudása. Sokkal több és hasznosabb program van rá, mert maga a rendszer lehetővé teszi ezt.
Az iPhone hardveresen is gyenge. Az Androidos telefonokban sokkal erősebb processzor, és több RAM van.
Ráadásul kamera terén is jobbak az Androidos telefonok. (Habár a legjobb kamerás telefon, a Nokia 808 Symbianos.)
Az iPhoneosok semmit sem tudnak felhozni az iPhone mellett.
Az Androidosok sok mindent fel tudnak hozni.
De pont nekik való az iPhone. A mutogatáson kívül mást nem lehet vele kezdeni. Csak azt nem értem, hogy miért jó nekik dicsekedni a szeméttel. Én szégyellném, ha iPhone telefonom lenne. Nekem még akkor sem kéne iPhone, ha ingyen utánam dobnák.
A Nokiát csak az szerezheti, aki fel van nőve hozzá. Minden fiatal álma egy iPhone, vagy Samsung Galaxy S4, és ezek tényleg jók. Az Iphone elég vitás, mert nagyon elszigetelt, és sznob márka(az Apple). Aki megszokta a Hotmail (újabban Outlook) levelezést, az nagyon szeretni fogja a Lumia telefonokat. Ezeken nem a kicsinyes játékok fontosak, hanem az e-mailezés, netezés, telefonálás. De ezt tini ésszel nehéz felfogni. Majd rájönnek, hogy telefonon játszani nem túl értelmes dolog. Aki üzletember, de nem tetszik neki a BlackBerry által működtetett levelezőrendszer, annak a Lumia telefonok a legjobbak. Igazából az iPhone a fiataloknak való, és azért kívánják sokan, mert ikonikus márka,, és az extázistól nem látják a rengeteg árnyoldalát. Minden telefonnak megvan a maga idegesítő hátránya. Ezeket is figyelembe kell venni. És ha neked játékra kell, akkor androidos telefont vegyél, ha pedig levelezni fogsz, akkor Nokia, vagy esetleg netalántán neadjisten BlackBerry.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!