Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lehet ez? Visszavigyem?

Mitől lehet ez? Visszavigyem?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 1,5 éves telefonom, Nokia 5310. Az első 13-14 hónapban eléggé leéltem, de karácsony előtt elvittem szerzizbe és rendberakta. Billenytyűzetet is kicserélte. Azóta van olyan, hogy egyszerűen nem megy, a billenytyűzárat se tudom feloldani. Kiveszem-beteszem az aksit, van amikor többször egymás után. Utána viszont fél-egy napig kifogástalan. Mi lehet a probléma? Visszavigyem szervizbe? Nem tmobilos szerviz, és garancia sincs már rá. Szerintetek kér érte újra pénzt?
2011. jan. 19. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:
háát ha rendes akkor nem fog pénzt kérni de jobb lenne ha szolgáltatóhoz mennél szervízbe talán ott jobban törődnek vele és szerintem van olyan is hogyha nem vagy vele megelégedve akkor visszaviheted újra javításra de nem biztos
2011. jan. 19. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
A szolgáltatónál sem törődnek vele jobban, igazából majdnem mindegy hogy hova viszed (feltételezve hogy nem a legnagyobb kóklert találtad meg). Pénzt valószínűleg fog érte kérni, egyrészt nem biztos hogy az ő hibája, másrészt ha az lenne se ismerné el. :)
2011. jan. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!