Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Visszavigyem a pénzt vagy ne?

Visszavigyem a pénzt vagy ne?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy telefont 24ezer forintért.25 ezret fizettem és az eladós csaj visszaadta véletlen a 20ast is.Csak akkor vettem észre mikor már kiértem a boltból.Nemtudom hogy lehetett ekkora barom.
2010. dec. 31. 09:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerencséd volt. Örülj neki, és boldog új évet ;)
2010. dec. 31. 09:35
 2/18 perettyó ***** válasza:
100%
nézd velem is egyszer előfordult hogy több pénzt kaptam vissza de én rögtön visszaadtam mert anélkül hogy megszámolnám a kapott pénzt sose te szem zsebre.Ha neked megéri hogy szegényt kirugják és tudsz ettől nyugodtan aludni akkor ne vidd vissza de ha egyszer te lennél forditott helyzetben szerintem te is nagyon örülnéd ha visszakapnád
2010. dec. 31. 09:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam így egyszer. Rengetegen voltak, csupa kapkodás volt a napom. Egy fickó 20ezressel fizetett 2 ezer forint körüli számlát. Mondtam hogy előbb fel kell váltanom. Visszaadtam neki 18e-t és ugye nála maradt a huszas... Neki "nem jutott eszébe" szólni, így én fizethettem ki a hiányt. Való igaz, figyelmetlen voltam, de benne is lehetett volna némi becsület....
2010. dec. 31. 09:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Látszik,hogy te sem veszed emberszámba azt,aki a pult másik végén áll.Nem barom volt,hanem fáradt,vagy egyszerűen csak figyelmetlen.Bárkivel megesik,aki dolgozik.Ha nem viszed vissza az ő zsebéből húztál ki 20000 forintot hónap végén.Gondold végig neked mennyire esne jól.
2010. dec. 31. 09:56
 5/18 anonim válasza:
100%
Szerintem is vidd vissza. Így etikus, s hasonló helyzetben Te is örülnél, hogyha valaki így cselekedne.
2010. dec. 31. 10:00
 6/18 anonim válasza:
100%
Négy az egyhez!! Ez szép! Sőt, most már öt, mert szerintem is vidd vissza. Hogy felmerült benned a kérdés, jelzi, hogy Te is érzed, az a pénz nem a tiéd! A kiscsaj, meg oda-vissza lesz. BUÉK
2010. dec. 31. 10:12
 7/18 anonim válasza:
100%
Vidd vissza! Az eladó jobb esetben 2 napig nem kap fizetést! Rosszabb esetben kivágják. Gondolj ebbe bele! Az év végére valami jót cselekednél, nagyon jót!
2010. dec. 31. 10:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne szúrj ki mással. De az is lehet, hogy kiderül, nálad volt rossz kifizetés. Veled is előfordulhat ilyen.
2010. dec. 31. 10:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondok semmit, csak azt, ha te vagy az eladó, és zsebből kell pótolnod a hiányt, akkor mire gondolnál?
2010. dec. 31. 10:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
vidd vissza
2010. dec. 31. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!