Visszavigyem a pénzt vagy ne?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy telefont 24ezer forintért.25 ezret fizettem és az eladós csaj visszaadta véletlen a 20ast is.Csak akkor vettem észre mikor már kiértem a boltból.Nemtudom hogy lehetett ekkora barom.2010. dec. 31. 09:27
11/18 anonim válasza:
ez nem így működik hogy jól esne meg a zsebéből vett ki 20e-et!
Figyelmetlen volt, benézte! ez a munkája! figyeljen oda! köcsögül hangzik de ez van !
12/18 anonim válasza:
Utolsónak csak annyit mondanék,hogy munkám során,évek alatt milliókat kereshettem volna a figyelmetlen ügyfelek miatt,akik több ezer,esetenként több tízezer forintot adtak a csekkjeik mellé,pedig nekik meg az a dolguk,hogy tudják mennyit fizenek be.Namármost,ha ezt én mind zsebre tettem volna,akkor én lennék a "köcsög" postás,ha már te így fogalmaztál.
13/18 anonim válasza:
Bennem fel sem merült volna, hogy visszavigyem-e. Pedig amúgy becsületes vagyok ha ott helyben észrevettem volna akkor visszaadom de, hogy ezért visszamenjek tuti nem.
14/18 anonim válasza:
Jó de a telefont és a számlát és a papírjait is vidd magaddal,mert nem tudnak majd mit kezdeni az eladók (ha ő pont nem lesz ott) hogy ez mi a fenét keres itt hogy ő adni akar egy 20ezrest...
És ha nem teszik be a kasszába akkor zsebre teszik!
Vidd vissza,mondd hogy itt vannak a papírok a telefon mikor vetted és írd körbe a pénztáros csajt!!
16/18 anonim válasza:
Vidd vissza, és mondd neki, hogy egy szopás a becsületességed ára. :D
17/18 anonim válasza:
Végül is, hogy döntöttél? Mi lett?
18/18 anonim válasza:
Ha a pénz értékesebb számodra, mint a tisztességességed, akkor ne vidd vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!