LG GT540-ről vélemény? Kamera? Akksi? Kezelhetőség?
NEM, mert vagy 10 helyen már beoltott a véleményemnek ez az 55%-os. Csak éppen nálad csattant az ostor. :) Bada?? Viccelsz?? Hát nem Androidos te gyökér, semmit nem ér, használhatatlan szar, semmi funkció nincs rajta, buta mint a föld, soha meg nem venném. (Csak irónia, mielött vissza jön a barátom). Mi a véleményem? Szerintem jó kis oprendszer. Annyiban igaz h nem Android h nincs sok alkalmazás rá, habár az internetről sokat belehet szerezni. Ettől eltekintve kiváló OS. Okos, könnyen kezelhető és multimédia terén ugyanolyan kiemelkedő, mint az Android. Csakúgy, mint az internetnél. Tényleg jó kis software, látszik a Samsung sok pénzt áldozott bele. Egy jó készülékkel még rendkivül gyors és, mint a 'nagyok'. Egyetlen hibája az alkalmazások hiánya, de sztem 2-3 hónap és ez orvosolva lesz, mert rengeteg alkalmazást igérnek a bada-ra is. Attól eltekintve bármikor az Android ellenfele lehet, mert ugyanolyan okos, gyors és használható!!
2011. jan. 19. 13:00
12/19 A kérdező kommentje:
Jah. Ebben egyetértünk. Titokban reméltem, hogy rögtön ajánlasz is valami badás telefont. :D Ekkora kínban még sosem voltam telefonvásárlás terén.
Bada-s készülék sok nincs. Wave, WaveII, Wave 723. De mindhárom készülék tökéletesen összeszerelt, minőségi telefon, amely megéri az árát! Wave 723-as a 30-35 ezres árkategoriát képezi, amelyben igen kiemelekedő. Tényleg jó az oprendszere és tartósság, minőség szinten sincs probléma vele. A Wave 60-65 ezertől kezdődik, de tényleg kiváló készülék. A maga képernyőjével, oprendszerével, processzorával és anyagával, amiből készült, egyike azon készülékeknek, amelyeket csak ajánlani tudok! A WaveII, a BigBrother, csak a képernyője más és az oprendszere 1.2-es. Ha neked valamelyik is árban kézenfekvő én csak ajánlani tudom! Tényleg semmi probléma nem volt még ezekkel a készülékekkel, pedig mostmár nagyon elterjedtek kezdtek lenni. Ezek is kiváló készülékek, nem csak az Androidosok! Androidosban ilyen árban nem is kapsz ilyen összeszerelésű és felszereltségű telefont, talán a Blade, X8 vagy Galaxy 3. Ha bada-ban gondolkodsz, nem gondolkozol rosszul. Használható, okos és nem mindenkinek kell 10 ezer alkalmazás. :)
2011. jan. 19. 13:18
14/19 A kérdező kommentje:
értem, köszi. minden héten eldöntöm, hogy megveszem A telefont. csak az a baj, hogy minden héten másik a favorit. (ez fél éve megy.)
a SE x10 mini pro volt az űberfavorit, meg még midnig az, aztán x8, bejöttek a képbe a Nokiák, egyes HTC modellek, most Samsung. Meg ugye az a szép is SE Vivaz. Hát lehet ezek közül dönteni? :)
Neked milyen van?
Nekem van egy Nokia C5-öm. Azzal úgy az üzleti, mint a magán telefonálásokat el lehet intézni. Nekem nem szükséges nagy tudású telefon. :) Igen, eltudom képzelni, hogy nehéz dönteni!
2011. jan. 19. 15:16
Ilyen telóm van, kamarea eléggé jó, aksi, egész éjszakás töltésen bírja 1,5 napig 7-8 óra zenével közepes fényerővel, android op van rajta, könyen kezelhető finom kijelzője van
2011. jan. 19. 20:12
Számomra 2011-ben egy olyan teló amin nincs valami nyílt oprendszer az használhatatlan. Ki az aki olyan telóra vágyik amire alig érhető el program és azok is ilyen javás sz*rok.
A legjobb jelenleg a piacon az Android. A Bada is király egyébként csak még nincs kiforrva. Idővel jobb lesz biztos, látok benne fantáziát.
A Symbian meg hiába sok éves már, egy nagy nulla, csak javítgatják de egyre rosszabb.
A hülye Nokia is kijönne egy normális Androidos telóval tuti nyerő lenne. Régen szerettem a Nokiát bár az árával sosem voltam megelégedve de mostanra nagyon lenézem őket.
Régen a Sony is nagy kedvenc volt de mostanában semmilyen jó ár/érték arányú telójuk nincs a piacon.
2011. jan. 19. 20:34
Ideje volt h eggyetértsünk valamiben!! :D Igen, én is látok jövőt a bada-ban, ha kiadnának alkalmazásokat rá, akkor tényleg kiváló oprendszer volna. Mai napig az, én azoknak ajánlom akik okos készülékre vágynak, nem kell nekik 10 ezer alkalmazás és egyszerű kezelést akarnak. És igen, a Symbian-nak rég leáldozott!!
2011. jan. 19. 20:55
19/19 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: