LG GT540-ről vélemény? Kamera? Akksi? Kezelhetőség?
Tény: LG-nek vannak olyan telefonjai amiből több millió darabot eladtak tehát annyira rossz nem lehet.
Egyébként ebben az árkategóriában inkább vennék ZTE Blade-et a kapacitív kijelző és a nagyobb felbontás miatt.
ó, össze ne vesszetek. Első válaszolónak kössz a részletes leírást. igazából mindent elolvastam én róla, amit csak a neten lehtett, de igazi, elő személyek, tulajdonosok véleményére vagyok kiváncsi első sorban, akiknek már volt a kezükben. A fő ok, hogy feltettem itt ezt a kérdést, az az volt nekem is, hogy túl sok rosszat hallottam az Lg-ről (nem csak telefonról).
Ismét első válaszolótól kérdem: van olyan telefon esetleg, amit TE személy szerint ajánlsz olyan 150-200 eurós kategoriában? Melyik az az érintőképernyős telefon, amit EGYÁLTALÁN nem visznek szervizbe? :):)
"Samsung Monte, amely igen ritkán akad kezembe"
Tudod te, hogy milyen gagyi telefont ajánlasz neki?
Marhára nem Androidos hanem van rajta egy gagyi zárt szoftver ergó totál használhatatlan.
Ez most nem tudom, hogy a magyar népre jellemző, vagy csak erre az oldalra, de bárhol olvastam itt véleményeket, a vége midnig k*rvaanyázás volt, meg kiosztás, meg összeveszés, meg oltogatás. Mégis mi ebben a jó? Nem tudja senki ignorizálni a másikat?
A hangsúly az én kérdésemen van. :D
És a Badáról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!