Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG GT540-ről vélemény? Kamera?...

LG GT540-ről vélemény? Kamera? Akksi? Kezelhetőség?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Előre is elnézést kérek az LG Fanoktól, habár nem is értem, hogy lehet LG-t szeretni. Kamerája 3Mp, türhető képet csinál, de a képernyőn igen fakó, szürke beütésű!! Akksi? Addig birja, mig minden szar telefon, nem sokáig! Kezelhetőség?? Ha van 50 Kg-os újjad, akkor jó, mert azt talán a rezisztiv képernyője észleli, mert h a finom tapintást nem az BIZTOS!! Összességében az összeszerelése talán azért a pénzért elmegy, de h sok probléma jelentkezik 2-3 hónapon belül az szinte magától értetödő! Lassúlás (ami nagyon zavaró, főleg egy Androidos telefonon), képernyő optikai törése (éppen amiatt, hogy fél vállal rá kel feküdni, hogy a képernyő észre vegye magát), akku és egyéb általános LG problémák(érintkezési hibák, funckió kimaradás, software futtatás...)! Tényleg csak az vegyen LG-t, akinek többre nem futja(senki meg nem sértödjőn), de naponta rengeteg ilyen készüléket javitok. A legtöbb probléma az LG telefonokkal van! És ez biztos. Mielött valaki kicsi vakarcs leszólna, mert neki olyan van és rajóng érte és semmi problémája, annak üzenem, hogy ez az oldal azért van, hogy rendes, igaz és valós feleleteket, adjunk és ne leszólásokat azoknak akik kicsit értenek hozza, nem mint a legtöbb ezen az oldalon garázdálkodó troll!!! :)
2011. jan. 18. 20:42
 2/19 anonim ***** válasza:

Tény: LG-nek vannak olyan telefonjai amiből több millió darabot eladtak tehát annyira rossz nem lehet.

Egyébként ebben az árkategóriában inkább vennék ZTE Blade-et a kapacitív kijelző és a nagyobb felbontás miatt.

2011. jan. 18. 20:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Tény: azért adtak el több milliót mert olcsók. Tudsz egy saját tudásában drága telefonról ami LG?? Max az Optimus ONE és az Optimus7, de sem árban, sem minőségben, sem tudásban nem közelitik, meg a Galaxy S, Desire, OMNIA7, ..stb..sorrt! A ZTE-vel pont ez a helyzet. Azért menő és felkapott, mert olcsó. Nem tudom 100 ezerért ki venné meg??!! :) Viszont a Blade tényleg megéri az árát! Vele is vannak hibák, de az LG az már tényleg a béka feneke alatt van...
2011. jan. 18. 21:02
 4/19 A kérdező kommentje:

ó, össze ne vesszetek. Első válaszolónak kössz a részletes leírást. igazából mindent elolvastam én róla, amit csak a neten lehtett, de igazi, elő személyek, tulajdonosok véleményére vagyok kiváncsi első sorban, akiknek már volt a kezükben. A fő ok, hogy feltettem itt ezt a kérdést, az az volt nekem is, hogy túl sok rosszat hallottam az Lg-ről (nem csak telefonról).

Ismét első válaszolótól kérdem: van olyan telefon esetleg, amit TE személy szerint ajánlsz olyan 150-200 eurós kategoriában? Melyik az az érintőképernyős telefon, amit EGYÁLTALÁN nem visznek szervizbe? :):)

2011. jan. 18. 21:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Öszintén szólva tökéletes telefon nincs. Sokat hoznak vissza felsőkategoriásból is, például Galaxy S vagy IPhone4-et, de ezeket legtöbbször leejtés miatt, törött képernyőkkel. 150-200 Euro az nem egy olyan összeg, amellyel a minőségi és megbizható érintőképernyős telokat surolni lehet. (És most nem a Smartphone-okról beszélek). De ha már érintőképernyős telefonban gondolkodsz, és 150-200 Euro szánnál rá, akkor nem mondom, a GT540, ZTE Blade sem egy rossz választás. Talán még a Samsung Monte, amely igen ritkán akad kezembe, és még a kezelőfelülete is okosnak mondható. Képernyőjével sincs sok probléma, és érzékenyebb is, mint a GT540-esnek. Az tényleg egy korrekt telefon, csakúgy, mint a Blade. Hangsúlyozom ezért az árért! De ez mindenkinek a maga döntése. Az elektronikában nincs irott szabály. Ugyanaz a készülél tarthat nálad 3 évet, ami nálam egy hónapot tart vagy 100-szor fordul meg nálam a szervizben. :)
2011. jan. 18. 21:31
 6/19 A kérdező kommentje:
jaj várj, én most más árkategóriában gondolkodtam. tehát a másik telefon, amire gondoltam, az x10 mini pro. Tehát abban az árkategóriában. de az a plafon. Na de köszi az infót. LG-t semmiféleképp nem vennék már. :)
2011. jan. 18. 21:40
 7/19 anonim ***** válasza:

"Samsung Monte, amely igen ritkán akad kezembe"

Tudod te, hogy milyen gagyi telefont ajánlasz neki?

Marhára nem Androidos hanem van rajta egy gagyi zárt szoftver ergó totál használhatatlan.

2011. jan. 19. 07:50
 8/19 A kérdező kommentje:
össze akartok zavarni? :( :)
2011. jan. 19. 11:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem, csak itt mindenki azt tudja nagyon jól, hogy h szólja le a másikat! A Samsung Monte igaz nem Androidos, de ha a rajta levő kezelöfelület szerinted használhatatlan, akkor te életebe nem használtad azt! Igen is, azért az ádért okos és megbizható! Maga a készülék is korrekt! Most csak azért ne vegyünk olcsó telefont, mert Android van rajta, főleg ha az a zservizbe köt ki nagy számmal. Olyan készülék jelenleg nincs amely minőségi, porblémamentes, Androidos és nem 100 ezre kategória! Addig nyissuk a pénztárcánakt, ameddig van benne pénz. Ha Androidos telefon kell, akkor max a Blade, de nem az Androidból áll a világ, és ha véletelnül valaki mást mond, akkor te jössz köcsög pofájú 55%-os, mert ha megtudom kivagy, MEGÜTLEK!!! Már múltkor is mondtam, hogy fogd vissza magad!! Ilyen rossz dumákkal és semmi hozzáértéssel el lehet húzni innen, mert tőled még egy igaz vagy hasznos véleményt nem olvastam. És k.u.r.v.á.r.a zavar, hogy alázod azt aki kicsit értene hozza, mert nem a fan készülékeidet ajánlja másoknak. Ha gondolok beszervezlek menj kampányolni az országba az Android mellett, de ne itt osszad a hülyeségeidet!!!
2011. jan. 19. 12:28
 10/19 A kérdező kommentje:

Ez most nem tudom, hogy a magyar népre jellemző, vagy csak erre az oldalra, de bárhol olvastam itt véleményeket, a vége midnig k*rvaanyázás volt, meg kiosztás, meg összeveszés, meg oltogatás. Mégis mi ebben a jó? Nem tudja senki ignorizálni a másikat?

A hangsúly az én kérdésemen van. :D

És a Badáról mi a véleményed?

2011. jan. 19. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!