Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A mai okostelefonok mennyire...

A mai okostelefonok mennyire ütésállóak?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy HTC Desire z-t venni, alap aképernyő fólia és a tok, amiben nem csak tartanám, hanem folyton abban lenne, mikor telefonálok akkor is.

De én nagyon telefon-dobálós vagyok, sokszor leesnek.Kicsit féltem is.Szerintetek?

2011. jan. 15. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Minimum ö.75 méter és vlmi komolyabb felület, egy rossz pozicióban való esés (képernyővel lefelé vagy annak környékén való földetérés) és máris viheted a telefonod képernyőcserére amely nem lesz 100-200 Forint!!! A tokokban valamivel jobban van védve, de én is tokban törtem be a Desire HD-m képernyőjét, pedig csak lecsuszott az asztalról és ráesett a csempére!
2011. jan. 15. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha dobálós vagy, vegyél Nokia 3210-3310-et :D Azok bírták.

A mai telefonok közül már a nyomógombosak sem bírják, pl a W610i-m elejtettem kb 1 méter magasból aszfaltra, a vázból (!) tört ki egy darab. Egyszer tettem be mellé kulcsot a zsebembe, 2 helyen lett karcos a kijelző. Nem strapabírók ezek a mobilok már.

2011. jan. 15. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:

hát akkor úgy érzem haladnom kell a korral, és ezüst tálcán hordozni a telómat...vagy fémtokot venni rá!vasból!XD

köszi szépen!

2011. jan. 15. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Akaszd a nyakadba.
2011. jan. 15. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem strapabírók ezek a mobilok már."

Bezzeg a régi mobilok. Amik még faszénnel mentek. A nagyi lóbálta, hogy melegebb legyen. Akkor sütött benne a parázs. De már a mai nagyik sem a régiek.

2011. jan. 15. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A nagyik bölcsek :D Ők még mindig 3210-3310-el járkálnak. :D Legalábbis az én dédmamám. :)
2011. jan. 16. 00:06
 7/9 anonim ***** válasza:
2011. jan. 16. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

köszi, ezt már én is nézegettem, sőt mitöbb élőben is kipróbáltam, de valahogy nekem nem az igazi:S

2011. jan. 16. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
2011. jan. 18. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!