Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg tudná mondani valaki,...

Meg tudná mondani valaki, hogy Pesten bármelyik t-mobilos üzletben van-e Htc desire HD? Egész Egerben nem lehet kapni egyetlen egy üzletben sem, és nem is hajlandóak a közeljövőbe hozni.

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
(Bocs az offért) Talán mert a lelkiismeretük rávezette, hogy olyan fakó, szintelen és nem szép LCD képernyőért (amilyen van a htc Desire HD-ben) pofátlanság annyi pénzt elkérni, főleg, hogyha 252 ezer szint képes megjeleniteni! Egyáltalán nem vennék olyan csúcskategoriás erintéképernyős telefont, amelyben ilyen gyenge kijelző van. Számomra nem is csúcskategoriás!! :)
2011. jan. 14. 15:35
 2/8 A kérdező kommentje:
offolást nem kértem, inkább valaki a kérdésre válaszoljon
2011. jan. 14. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Mibaj? Fáj az igazság?
2011. jan. 14. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
nem az igazság fáj, hanem más volt a kérdés :)
2011. jan. 14. 15:40
 5/8 man11 válasza:

hát tényleg nem olcsó, de az a lényeg hogy a t- mobilnál épp elfogyott, de újabb készlet várható. remélem hasznodra lesz

Ui.: [link]

2011. jan. 14. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Értem. Sztem biztos kapsz, nálunk Székesfehérváron is majdnem mindenhol megtalálható, ahol árusitani kéne! :)
2011. jan. 14. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Hétfőn voltam a t-mobilnál és biztosra mondták, hogy péntekre itt lesz. Ehhez képest ma bementem, és nem érkezett meg, sőt még azt sem tudják, hogy mikor lesz. :S

és köszönöm a normális választ 73%os

2011. jan. 14. 15:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor úgy néz ki, hogy Eger a szar, nem a t-mobile :S
2011. jan. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!