Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a ZTE...

Mi a véleményetek a ZTE blade-ről?

Figyelt kérdés
jó mobil szerintetek? és nem gáz az aksija (azt olvastam hogy elég gyenge de mennyire)?
2011. jan. 12. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A maga árkategoriájában a legjobb!! Tudását illetően, nem minőségét. Szerelő lévén gyakran találkozok ebből a tipusból hibás készülékekkel. Főleg a képernyőkkel van probléma, amelyek pixelhibásak vagy hamar optikai törés áldozatai lesznek. És igen, akkumlátorokkal is van probléma, nagyon keveset birják és mivel garanciába van, gyakran visszahozzák, hogy elromlott az akku. Ekkor közöljük velük, hogy ez ilyen és ha újat adunk, az is olyan lesz, mert alapból van probléma az akkukkal. Am a készülék rendben van, igaz normálisabb anyagokból is készithették volna, viszont akkor nem lenne közel a 30 ezerhez, de legalább tovább tartana. Összességében a véleményem, hogy tudását illetően rendben van, főleg az árához képest, de minőségben nem. Ilyen téren a Samsung Galaxy 3 vagy az X8, amelytől elvárhatjuk a tartósságot is, igaz azok árban messze nem a ZTE-k. Megkérek minden ZTE rajongót, hogy ne szóljon le(mert ez az amiatt a normális választokat nem lehet elkülőniteni az elfogultaktól és ezért nem megbizható ez az oldal, de mi változtatni nem tudunk), mert rengeteg tapasztalatom van ien téren.
2011. jan. 12. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet :D
2011. jan. 12. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, vedd meg.
2011. jan. 12. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a ZTE-t többre becsülöm mint a Galaxy 3-at vagy az X8-at, féltem tőle, de kockáztattam, megvettem. Szerencsém volt, semmi hibája nincs.
2011. jan. 12. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint az első hozzászóló írta, ez pénzkérdés. Ha van 100 ezred egy márkásabb telóra akkor azt kell megvenni, ha 40 ezerért akarsz egy nagy tudású telót, akkor vedd meg a ZTE-t.
2011. jan. 12. 23:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :D
2011. jan. 13. 14:34
 7/7 anonim válasza:
csatlakzoom elözöhez
2011. máj. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!