Lehetséges, hogy "használt számot" kaptam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3hete vettem a T-be egy SIM kártyát...és mióta új számom van ismeretlenek hívogatnak,pénzbehajtási sms jön meg ilyenek! :D
Most ez mi? :D
2011. jan. 12. 18:47
1/8 anonim válasza:
Nem kellett volna Olaszországban prostikat futtatni, mert az olasz maffia keze mindenhova elér, ha kell megvásárolja az egész T-Mobile-t h megtudja a számod!!! :D:D Csak marhulok, fogalmam sincs...de elképzelhető, mert sokáig engem is hivogattak, mig kiderült, hogy egy szekszádri bácsinak ugyanaz a száma mint nekem. Lehet h egy képtelenség, de megtörtént.
2/8 anonim válasza:
igen lehetséges. Anyukám is úgy járt, hogy állandóan kerestek rajta egy valamilyen Anitát, aki ügyvéd volt és hiába mondta az anyukám, hogy ez téves. Egy fél év után derült ki, megkérdezte a szolgáltatót, mert már nagyon idegesítette, és ők mondták, hogy a visszaadott számot újra ki szokták adni. Ő is úgy járt, meg szerintem te is.
3/8 anonim válasza:
igen, manapság több mint valószínű hogy "használt" számot kapsz. én is azt kaptam nemrég, engem is kerestek, hogy hajtanának be. ilyenkor legjobb ha felhívod őket és megmondod hogy mi a helyzet.
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, eleinte engem is kereste az új számomon sokáig.
5/8 anonim válasza:
Persze de ezt nem teszik hogy nem szólnak!! Neked ezt alá kellett volna írnod, az javaslom hogy keresd meg a papírjaidat, és nézdd át, ha nincs benne, akkor pedig menj be személyesen!! Amúgy velem is ez volt a helyzet, kaptam sms-st hogy egyenlítsem ki tartozásomat, aztán telefonáltam, és így derült ki hogy nem tutták hogy már másé a telefon:)
6/8 anonim válasza:
Elmondok egy titkot.
Egy 7 jegyű számból egymillió variáció jön ki, levonod a nullával kezdődőeket belőle, akkor alig marad. Évente vesznek több tízezer új előfizetést, plusz a meglévők. Mit gondolsz, vajon honnan adnak nekik számot hogy mindenkiek "új" legyen?
Megoldás: a visszaadott számokból.
7/8 anonim válasza:
Vonalason is kiadják a leadottakat. Ha jól tudom, kb 1 évig pihentetik a számot.
8/8 anonim válasza:
2 éve én is így jártam, pedig új, kártyás bontatlan telefont vettem. Ki volt rakva a számom Zalaegerszeg közelében (én szegedi vagyok ), hogy eladó egy telek. És állandóan hívogattak, hogy milyen, meg mennyiért adom, szóval a telek iránt érdeklődtek. Hiába mondtam, hogy nem is tudok semmi ilyenről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!