Használt telefon vásárláskor mire érdemes figyelni? IMEI számot hogy tudnám ellenőrizni ott a helyszínen (vásárlás előtt) hogy nem lopott-e?
23:19
Kis szemfüles! :) Igen, nagyon megszerettem, mert az előző telefonhoz képest sok mindent tudott. Vidéki vagyok, de amikor Pesten jártam elég volt letöltenem egy térképet, és rögtön -2kg-val kevesebb volt a táskám :))) Nem kellett írogatnom a menetrendet sem, csupán átmásolni rá...jó pár filmet néztem meg rajta utazás közben :)) az albiban meg össze tudtam kapcsolni a TV-vel is...ráadásul kihúzott a pácból, mikor a fősulin prezentációt kellett tartani (pps), és nem kaptam meg (kölcsönbe ígért -elkeverték az előjegyzést) a projektort, csak elég volt összekötni a TV-vel és rögtön meg is tartottam arról - ergo nem kellett többet kuncsorogni :))))... szótárprogramokat is találtam már hozzá, úgyhogy tényleg megszerettem, annak ellenére hogy az elején küzdenem kellett a telepítéssel, de hát mindenkinek vannak hibái, mint nekem is :))) így még jobban hozzám nőtt :)))
Tegnapig egy rizses befőttes üvegben pihent, az aksit persze már az első nap sem raktam vissza. tegnap megnéztem egy videót a szétszerelésről, így szétkaptam, most úgy van az üvegben (remélem pár nap múlva még emlékszem a sorrendre) :))) Sajnos tegnap még nem működött :( Az egyik barátom már azzal heccelt, hogy felveszi, mit szenvedek a telefonnal (szétszerelés, utánajárás, keresgélés) és elküldi a Samsungnak, biztosan megszánnának és hozzám vágnának egyet :)))) Jelenleg az ultrahangos mosón gondolkodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!