Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 magos (procis) okostelefonok?

2 magos (procis) okostelefonok?

Figyelt kérdés
Néhány példát mondotok? Mikor jönnek ki?
2011. jan. 11. 19:42
 1/7 bp1985 ***** válasza:
Mire nem elég szerinted a htc 7 1,5ghz-es cpu-ja??? Nekem a hd2-őmbe van 1ghz-es, bőven elég.
2011. jan. 11. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 600 MHz-es van, így is süti a kezem néha. Minek akarsz még több hőt? Csoda hogy egy mobil ennyit tud, mozgó alkatrész és aktív hűtés nélkül.
2011. jan. 11. 19:58
 3/7 A kérdező kommentje:

nem azt mondtam hogy: Kérlek szarozzátok le a két magos procikat!

Kérdést tettem fel, hogy milyen 2 magos telefonok fognak ki jönni az évben? Mert szeretnék venni 1 új mobilt, de ha mondjuk 3 hónap múlva kijönne néhány 2 magos megnéznék néhány tesztet és ha jelentősen jobbak lennének az 1 magosoknál, elgondolkoznák rajta, hogy olyat vegyek-e? Az LG Omnia 2x-et láttam és írták hogy sokkal jobb lesz mint az 1 magos. Kérlek a kérdésre válaszoljatok.

2011. jan. 11. 20:15
 4/7 bp1985 ***** válasza:
lg omnia nincs. Az omnia a samsung levédett neve. lg optimus van, ami 2 magos, de felesleges, mert nem tudod kihasználni.
2011. jan. 11. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

A CES-en már mutattak be. Én egyelőre nem vennék még olyant. Egyelőre még nemigen van ami ki tudná használni a dolgot, szerintem még egy kicsit forrnia kell, hogy mindennapi használatra alkalmas és jó legyen a dolog, de akkor aztán fénysebességű telefonjaink lesznek.

(A motorolának van valami dokkolós telefonja. Magában telefon, a dokkba téve viszont felhajtod a szép nagy TFT-t, billentyűzet, minden, kapsz egy fasza notebookot. Akárhova mész, akárkiébe dugod, a saját asztalodat kapod meg. Ez azért nagy ötlet. Kétmagos telefonnal (a dokkban csak akksi, TFT, bill van) meg is tudnánk hajtani, és egy netbook sebességét simán elérné.)

2011. jan. 11. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az első, úgy tudom most nincs is még második.

2011. jan. 12. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
LG Optimus 2X, LG Optimus 3D, Samsung Galaxy S II.
2011. márc. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!