IPhone 3G vélemény?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 16:27
21/24 anonim válasza:
Az iphone a világ legjobb mobiltelefonja a 4 es veri a sgs2 eset is az ios , az androidot veri , és a windows 7 et is (v mi van a windowsphone k ben)
22/24 anonim válasza:
Most van nálam egy ötös iPhone hétfő óta. Hát... Nem ájultam el. Tényleg. Annyira jónak mondják. Kb 10-15 perc után csalódás volt, hogy 'ez kerül ennyibe'?Ennek ellenére használni fogom.
Ez előtt Samsungom volt nekem is. Egyszerűbb volt kezelni, de már megszoktam ezt a 'csoda telefont'.
Mellesleg szerintem (is) csak 'f.szverésre' jó ez a telefon.
23/24 anonim válasza:
utolsó: Te is egy olyan trollkodó vagy aki kb még életében nemfogott iPhone-t és úgy fikázza.
"5-ös iPhone" mellesleg nincs is látszik hogy egyáltalán nem értesz hozzá
24/24 anonim válasza:
Külföldi, de nem érdekel, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!