IPhone 3G vélemény?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 16:27
11/24 anonim válasza:
Anélkül is lehet sok mindenre használni, de igazából net nélül nem érdemes Androidot venni. Az Android mellé kell az internet, mint minden mai okostelefonhoz.
12/24 anonim válasza:
Nem a legjobb , inkább akkor már 3GS
13/24 anonim válasza:
Itt mindenkinek androidja van, sztem már gáz hogy mindig menőznek vele.. Inkább iPhone.
16/24 anonim válasza:
Nem olyan rossz de elég lassúcska, akkor inkább már 3G S vagy másfajta telefon
17/24 A kérdező kommentje:
ohh azóta már vettem telót..végül egy Samsung Galaxy Ace-re esett a választás...viszonylag olcsó, jó és még szép is:D
2011. márc. 17. 19:58
18/24 anonim válasza:
na csáo nekem van egy iphone 3gs ,de nagyot csalódtam benne egy kalap szar :unalmas ,szarképet csinál,a fájlátvitel is egy nagy baromság ,+ a menü rendszer se tetszik ...
most fogok samsung galaxy s t venni és nekem ne pattogjon senki ,hogy milyen jo az iphone amikor egy nagy szar....
csak menőzni jó
19/24 anonim válasza:
Hagyjuk már a hülyeséget! Hasonlíts össze egy 3g-s kijelzőt egy hiper szuper új sz@rszungéval... ;) azt el kell ismerni, hogy nem a leggyorsabb ma egy 3g, de a konkurenciával még 3évesen sem lehet nagyon összehasonlítani. és nekem nem kell okoskodni volt samsungom, nokiám, sony ericsson-om, viszont most iphone-om van meg már csak az is lesz :D
20/24 anonim válasza:
loszart nem értesz a telefonokhoz vegyél már a kezedbe egy galaxy s t azt meglátod hogy nem olyan szarszung ...
de magasról leszarom mert iphone 3gs meg 4 is van itthon és még is a galaxy s-t szeretem amugy meg az iphone 3 ,3 gs-t ne is hasonlítsuk a galaxy s hez!! inkább iphone 4 hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!