Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc Desire-ben van magyar...

Htc Desire-ben van magyar nyelvű menü?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 20:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló vagyok. Kérdésedre válaszolva pedig van benne magyar menü legalábbis a Desire HD-ban van. Itt van róla egy tesztvideó itt látszik, hogy van rajta: http://www.youtube.com/watch?v=nDCsvaIf-AQ
2011. febr. 5. 13:33
 22/23 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó. Köszi a választ:) érdekes, hogy pont a Galaxy S-t ajánlottad, mert végül azt vett apu:)

És ő is nagyon szereti, igaz gyorsan merül, mert aktívkodik rajta elég rendesen, de ettől függetlenül nagyon meg van vele elégedve, és örül, hogy még utána jártunk kicsit, és nem vette meg rögtön a HTC-t:)

2011. febr. 6. 15:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Galaxy S igen sajnos merül. De ma néztem Telenornál Akkufresh nevű dolgot ami 2500 ft és állítólag a nő szerint növeli egy kicsivel az élettartamot. A másik a Zagg Sparq 20.000 Ft kicsit húzos az ára, de ez olyan eszköz fel lehet tölteni és hordozható töltő. Pici zsebbe simán elfér 2 USB bemenet van rajta rádugod az USB-t a másikat meg a telefonra és 4-szer tudja teljesen feltölteni a telefon akksiját. Szerintem marha jó találmány!:) Utolsó válaszadó voltam megint:)
2011. febr. 8. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!