Htc Desire-ben van magyar nyelvű menü?
Apádnak minek ilyen teló?
A vén fejével nem tudja már mire költse a pénzt.
Inkább vegyél neki egy olcsóbb Nokiát az bírja a strapát.
Fogadni mernék, hogy apád netezni úgy sem fog, kezelni sem tudja úgyhogy felesleges a drága Androidos teló, mert letöltött alkalmazások és net nélkül nem sokat ér.
netezne vele, mivel kereskedő család vagyunk. Meg egyébként is használná, de nem magyarázkodok neked kedves utolsó.
És különben is mi közöd hozzá, hogy mennyi pénzünk van, és hogy mire költjük? Nem ez volt a kérdés...;)
örülj neki, hogy csak írtad azt amit írtál, hogy a vén fejével....
Mert, ha ezt szemtől szembe mondtad volna, lány létemre az biztos, hogy úgy pofán vertelek volna, hogy egy hétig nem térnél észhez. Neveletlen, alpári majom!:D
jól van na...:S csak utálom az ilyen embereket, nem is ismer minket, és szidja az apámat??? Kis ez??
A belét kidolgozza/zák azért mink van, és úgy gondolom igazán megérdemli, hogy ilyen telefonja legyen! ennyi, senkinek nem tartozok elszámolni valóval a családi kasszánkról!
"A belét kidolgozza/zák azért mink van"
Hát nem tudom, ha tényleg annyira sokat dolgoznak kis pénzért akkor nem értem miért egy ilyen drága telóra kell költeni.
én egy szóval sem írtam, hogy kis pénzért.
Jó igen, nem kell rajta gondolkoznunk, hogy meg tudunk-e venni egy ilyen telefont! És spórolni sem rá... de ez már tényleg nem tartozik senkire:S
Szia!
Hát igazából senkinek rohadtul, de semmi köze hozzá kinek mennyi pénze van és, hogy mire költi. Samsung Galaxy S-en nem gondolkozott még apukád? Desire is jó, de Galaxy S-em van és nekem nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!