Htc Desire-ben van magyar nyelvű menü?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 20:45
2/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen, gondoltam:)
annyit még hagy kérdezzek, hogy bonyolult a menüje?
Feltételezem neked az van, mivel csupa nagybetűvel írtál
2011. jan. 8. 21:22
3/23 anonim válasza:
op. rendszer hibája, lehet később lesz, egyébként énis desire-re akarom cserélni a HD-m :) csak még mindig drága, majdnem annyi mint egy desire HD pedig az sokkal okosabb :/
4/23 anonim válasza:
ha olvasnál róla tesztet akkor tudnád h android van rajta és az nem egy nagyon bonyolult rendszer ....
5/23 A kérdező kommentje:
édesapának lenne a telefon, nem volt még egyikünknek sem ilyen jellegű telefonja... gondolom te sem úgy születtél kedves utolsó, hogy tudtak mi fán terem az android...
attól, hogy teszteket olvasgatok, még kíváncsi lehetek egy olyan véleményére, aki nap, mint nap ilyen telefont forgat:)
2011. jan. 8. 22:43
6/23 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem leszólni akartam csak gondoltam hogy ha egy ilyen komolyabb telefont akkor elolvasol róla több tesztet, énis desire-t vagy desire HD-t akarok, az összes tesztet és fórumot végigolvastam róla, énis csak innen tudom róla azt amit.
7/23 A kérdező kommentje:
oké semmi gond, én csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi. Azért nem egy olcsó cucc, és nem szeretne apum befürödni vele.
2011. jan. 8. 22:51
8/23 anonim válasza:
ha drágább lenne a desire hd már rég vettem volna desire-t csak majdnem ugyanannyiba kerülnek azért nem merek venni :S tuti nem járna rosszul, android+ htc csak jó lehet :)
9/23 A kérdező kommentje:
köszi:)
az a baj, hogy a Desire HD már rohadt nagy neki azt mondja. Még a Desire-t is nagynak találja kicsit.
2011. jan. 8. 23:02
10/23 A kérdező kommentje:
itt össze lehet hasonlítani
2011. jan. 8. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!