Új telefont szeretnék, nem valami menő tipitapi divatmobilt, hanem tartós, megbízható, de azért nőies kivitelű és modern készüléket. Ötletek?
Figyelt kérdés
Nagy kijelzős, memóriakártyát tudjon fogadni, és ne legyen rózsaszín :D2011. jan. 8. 18:35
2/9 anonim válasza:
Samsung Wave. Kifogástalan összeszerelés, minőségi karosszéria, a jelenlegi piacon legszebb SuperAMOLED képernyő, könnyű és okos oprendszer (bada), a tudásához képest nagyon is elfogadható ár, fiatalos külső és menő design. Kell ennél jobb?? Ha nem hiszel nekem, hogy mennyire is jó telefon, akk olvass utána. De ha neked tartós kell, akkor remélem a listádról már ki is huztad az a két betüs márkát h LG!!! Samsung kell 2011-ben!
3/9 anonim válasza:
Vagyis érintőképernyősben kell Samsungot vásárolni! Hogyha szokásos gombost szeretnél akkor Nokia!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a Wave nekem túl szögletes...összegben nem százezres luxuskategóriára gondoltam, legyen megfizethető. Most Nokiám van, ezért azok felé kacsintgatok, a Samsung Blade tetszik, csak nem bízok az érintőképernyőben. Nagyon nem vagyok a témában, de ahogy látom, az okosabb telefonok már mint érintősek, a kalsszikus fazonúak meg csúnya kockafonok :(
2011. jan. 8. 18:53
5/9 anonim válasza:
Kicsit több infót!! Mennyit szánsz rá? Milyen komoly legyen? Érintőképernyőse vagy standard? Kedvenc márka? ..stb..
6/9 anonim válasza:
Na kb egyszerre irtuk, úgy h bocs. Hát a tesómnak Blade-je van, és nagyon meg van vele elégedve. Soha semmi probléma nem volt vele és az érintősök közül nagyon stabil telefon. Nyomogattam és nagyon barátságos és szeretnivaló menűje van, könnyen kezelhető, szép és minőségi a képernyője. Ár-érték arányban nagyon kiváló. Ha érintősben gondolkodsz, mindenképp ütös telefon. Hogyha meg standardba, akk válassz egy szép és stabil Nokiát, azzal biztos nem lesz problémád.
7/9 anonim válasza:
És az is igaz, hogy az okosabbak, már mind érintőképernyősek. Megbizhatsz bennük, hogyha jó készüléket választassz! A standardok tényleg nagyon kockák, főleg az új Nokiák....C5, X2, ...
8/9 bp1985 válasza:
A nokia c5 teljesen jó telefon. Igaz, hogy wifi nincs benne, de a többi célra megfelel neked. Csak ajánlani tudom. Nekem az a cégesem, és semmi bajom nincs vele, pedig a sajátom egy hd2, ami kicsit komolyabb telefon, mint a c5.
9/9 anonim válasza:
Nokia 6303? Nem kifejezetten nőies, de gombos, szép a kijelzője és szerintem még mellettem is túlél mindent (nagy szó). Nem rózsaszín, nekem a fémes szín van, de a feketére azt mondta nekem mindenki, hogy csajosabb lett volna (kinek mi), asszem 4GB-ig kezel karit, blootooth van. Ha wifiset akarsz, akkor olyan is van, hasonló darab, a száma nem jut eszembe, de jóval drágább, és még ez is gombos. (valamelyik N sorozatos asszem, bár biztos van több is. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!