Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyiket vegyem...

Szerintetek melyiket vegyem meg: a samsung wavet vagy a galaxy 3-at?

Figyelt kérdés
Légyszi indokoljatok is!
2011. jan. 8. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hello! Örülök h két ien jó telefon került szóba és nem holmi LG...Hát öszintén szólva én a Wave-t választanám. A Galaxy 2 egyetlen előnye h Android az oprendszere, amely manapság erössen jól kiforrt rendszer, de amúgy a felhasznált anyagok(műanyag) gyengébbek mint a Wave esetében és nagyon gyüjti az újjlenyomatokat. A képernyője is messze elmarad a Wave-é mellett. Tehát a Galaxy 3 egyetlen elönye az oprendszere. A Wave-n bada oprendszer van, amit a Samsung fejleszt és igen nagy költségvetéssel. Design-ja nagyon hasonlit at Androidra, igy nagyon meg sem érzed h nem Android van a kezedben. Mára már a bada-ra is rengeteg alkalmazás van amelyek inygen letölthetők a Samsung Apps-ról, a telefnodon. Tehát az oprendszere egyáltalán nem eldobnivaló, sőt messze veri a Symbiant és felveheti a versenyt az Androiddal is. És hát kicsivel több kakaót tett a Samu a Wave-be, mint a Galaxy 3-ba, tehát gyorsabb és minőségibb. Nem beszélve a külsejéről, amely a fémháznak köszönhetően egyszerüen tiszteletet követelő és nagyon strapabiró. Külsöre mindenképp Wave. Na és még nem is beszéltem a SuperAMOLED képernyőről, amely szépségben messze veri az IPhone 4 hires Retina Displayat is(hangsulyoznám, hogy nem felbontásban hanem képélményben). Ennyi érvel a Wave mellett biztos azt venném. Megbizható és fejlett software, elegáns és nagyon jól összerakott külső, a piacon a legszebb képernyő, nameg az a stilus és életérzés amit nyújt....:)
2011. jan. 8. 15:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Kössz, azt hiszem meggyőztél. Csak a BADA-hoz elég kevésa szoftver a galaxy 3-hoz képest. kevesebb mint 500 :-( amúgy nekem is egyértelmű lenne.
2011. jan. 9. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Samsung Wave :)

Nekem wave-m van, és nagyon szeretem. Nem érdemes leírnom miért, hisz ha ismered a telefont, akkor te is tudod, hogy mennyi jó tulajdonsága van, és ha már eldöntötted, hogy wave-t veszel, és vannak kérdéseid, akkor szívesen válaszolok =)

2011. jan. 15. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte egyértelmű, hogy a wave-et;)
2011. jan. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!