Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N79 olyat FOGOK venni...

FAKESZmester kérdése:

Nokia N79 olyat FOGOK venni és mik a hibái ha vannak?

Figyelt kérdés
többségében olyanok válaszát várom akinek ilyen telefonja van
2011. jan. 8. 11:24
 1/3 A kérdező kommentje:
erős Nokia párti vagyok szóval nincs szükség olyan válaszokra hogy "ne azt vedd meg hanem a samsung......."
2011. jan. 8. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
én márciusba cseréltem a nokia n95-8gb-omat egy n97-re. és sokk a rossz benne. sokszor lefagyott és hiába vann benne 32gb akkor is ugy kezeli mint egy microsd-t. és az alap memoriáa igy nekem 20mb volt. igy 2 hét után elis attam. szerintem nem érti meg az árát. most egy iphone 4-em van. de ha ebbe az ár kategoriába keresel akkor :nokia x6,htc wildfire,,iphone 3gs (használt),nokia c6/c7
2011. jan. 9. 03:26
 3/3 A kérdező kommentje:

először is N79 -et kérdeztem nem N95-öt :D

ez a telefon 65e ft most szóval ebbe a kategóriába nem tartoznak bele az olyan drága telefonok mint az x6

meg nem szeretem az érintős mobilokat és (mondtam is ) csak nokiák jöhetnek szóba más telefon nem tetszik nekem ...

azért köszönöm a véleményedet :)

2011. jan. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!