Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia x10 vagy iphone 4?

Xperia x10 vagy iphone 4?

Figyelt kérdés
vagy valami hasonló kategóriájú mobilt?
2011. jan. 6. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nyugodtan merem ajánlani az iphone 4-et, itt egy oldal [link]

ahol iphone 4 és galaxy s-nek a kijelzője van összehasonlitva, nem kérdés hogy a retina display job...

nah de ez csak egy az iphone jobb tulajdonságai közt... ha kell még tok mondani!

2011. febr. 4. 09:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Én ebben a tesztben, amit küldtél, azt látom, hogy a Samsung Galaxy S-nek a hátránya afehér, mig a szinekben és képélményben messze leveri az iPhone-t. Nézd csak meg a zsiráfos képet! Ugyanúgy filmeknél, videoknél is sokkal szebb a Galaxy S, mert a szinek a szinek és a mély feke az erőssége! De az iPhone4 sem annyira tökéletes. Sőt, van mikor éppen a Samsung leveri:

[link]

[link]

Sok függ attól is, hogy a teszt ideje alatt milyen fényerőre van állitva a telefon. Mert a sok Apple fanból kinézem, hogy lehúzza a Galaxy S-nek, hogy istenitse az iPhone-t. Főleg az utolsó képen jól látszik, úgy, mint a valóéletben is, hogy a Galaxy S képernyője nagyon is fehéret tud mutatni, csak legyen a fényerő maximumon!

2011. febr. 4. 10:26
 13/20 A kérdező kommentje:

az igaz hogy az iphone 4 nek az antenna rész el van baszva?

vagyis amikor telefonálunk akkor pont takarjuk a fejünkkel..

am szerintem hülyeség mert ha még takarjuk is van olyan erős hogy egy fej ne legyen neki akadály ha már falakon keresztül is lazán áthatol..

2011. febr. 5. 12:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Iphone 4 sztem, iskolatársamnak X10-e van és egész nap a haverja IPhone 3GS-ét nyomogatja és azt mondta h megbánta h nem IPhone-t kért

Am az antenna probléma tény h jelen van,de egyáltalán nem olyan zavaró mint amilyennek beállították mások.Én fogtam már egy pár IPhone 4et és ha 2 kézzel is takartam a bal sarkát akkor is kb 1mp-ig dobott le 1 csíkot utána visszament.De ha ez zavar akkor nyugodtan próbáld ki vmelyik mobilüzletbe ahol ki van állapítva:)

2011. febr. 5. 15:06
 15/20 anonim válasza:
azért ha egy smsungot vagy egy xperiat összehasonlítottok az iphonenal akkor az iphone drágább de 10ezerszer jobb
2011. márc. 12. 22:35
 16/20 anonim válasza:
Ha a kamera fontos akkor vegyél nokia n8-at, amúgy meg az iphone4 nagyon jó!
2011. márc. 21. 15:31
 17/20 bp1985 ***** válasza:
y10 androidos, sokkal egyszerűbb használni. IPhone 4 jailbrake nélkül 2 forintot nem ér, de jailbrake-val sem éri el azt a szintet, amennyit kérnek érte. Nekem 3gs-em volt, nem tudtam vele dolgozni. Vettem egy hd2-őt, egyből megy minden, ami iphone-n nem ment. Cégesként desire-t használok, az is jobb. Egyik telefonnál sem kell semmit csinálni, hogy az alapfunkciók menjenek, sőt én azt is utáltam a 3gs-be, hogy egy memókártyát nem lehet belerakni, sőt pl ha lemerül az utcán, nem cserélem ki 1 perc alatt az akksit.
2011. márc. 21. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem van x10,iphone, és galaxy s is.Az én tapasztalatom szerint a Galaxy S a nyerő,minden téren.Sokkal élvezetesebb vele játszani,netezni,filmet nézni,nagyobb kijelző-több szabadság.Azmeg,hogy a retina display még élesebb 1000x nagyításnál a kutyátsem érdekli.Nagyon jó képe van,de én nem 1cm ről nézem a mobilom.Nagyobb különbséget csak a X6 osom között látok,vagy a Nokia 8800Siroccom mellett ,na annak aztán tényleg kicsi :)

Omnia 7-esem még nemvolt,pedig már régebb óta megrendeltem és nem jött még meg...

3GS-em is volt,nem jött be,mert több innovációt vártam volna ennyi lóvéért.

2011. márc. 21. 17:34
 19/20 anonim válasza:
Xperia x10 először nagyon bonyolult, inkább iphone 4
2011. máj. 19. 12:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem Galaxy S.Nagyon jó egy Iphon4 is az tagadhatatlan

de sokkal jobb élményt nyújt egy SUPER AMOLED mint egy RETINA kijelzős telefon,és mé 1vmi az iphone4 megfizethetetlen

2011. aug. 4. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!