Xperia x10 vagy iphone 4?
Figyelt kérdés
vagy valami hasonló kategóriájú mobilt?2011. jan. 6. 21:58
1/20 bp1985 válasza:
HTC Desire. Amúgy az x10 nem egy kategória az IPhone 4-el.
2/20 anonim válasza:
Egyértelmű h Samsung Galaxy S. Olyan képélményt, mint amit a SuperAMOLED-től kapsz, az jelenleg felülmulhatatlan. Igaz h az Iphone felbontása nagyobb, de a Galaxy S képe szebb. Ezt csak az tagadja aki Iphone mániás. Az Android sokkal közelebb áll hozzánk mint az iOS, mi az amerikaiak zsebének volt csinálva. Vegyél csak nyugodtan Samsungot, mert én in Iphone 3gs-t vettem volt, mert mien drága és menő, de megbántam.
3/20 A kérdező kommentje:
hát igen az azért android.. háát
és esetleg valami más?
2011. jan. 6. 22:04
4/20 A kérdező kommentje:
egyátalán megér ennyit egy mobil?
2011. jan. 6. 22:06
5/20 anonim válasza:
Samsung OMNIA 7. Szintén SuperAMOLED és hát nem akérki futkosik egy ollyannal. Megvan a véleményem az Apple cuccokról, messze nem arányos az ár-érték arányuk. Sztem vegyél egy jó Samsungot vagy htc-t, de azért a képernyőjük és gyorsaságuk jobb a Samuknak. Ha okostelefont akarsz venni, akk vegyél Samsung Galaxy S-et vagy Samsung OMNIA 7-et. Vagy htc-t, attól függöen, h mien oprendszer jön be neked.
6/20 anonim válasza:
Mindenkinek más h megérie. Egy olyannak aki nem használ internetet, játékokat, multimédiát, annak egyáltalán nem éri ilyen tudású telefont venni. De ha neked ezek fontosak és megengedheted magadnak akk megéri...:)
7/20 A kérdező kommentje:
htc az kilőve
nagyon nem bírom:S
és a kameráról mi a véleményetek? azért az is egy fontos dolog
valahogy nekem a samu kamerái nem nagyon jöttek be
2011. jan. 6. 22:10
8/20 A kérdező kommentje:
hát nekem a lényeg a jó wifi,nagy tárhely,kamera és hát a kinézet sem utolsó (inkább ezeket az egyszerű letisztul modern kinézetű mobilok jönnek be mint az x10 meg az iphon 4, a samu galaxy már nemannyira tetszik a kis lekerekítések miatt
2011. jan. 6. 22:14
9/20 anonim válasza:
Tedd össze a fényképet az x10-esen és az omnia 7-esen :). Ha nem jön be a samu, akk te vagy vak vagy, vagy elfogult...
10/20 anonim válasza:
Nekem iphone 4 van nagyon meg vagyok vele elegedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!