Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerinted milyen ez a telefon?

Szerinted milyen ez a telefon?

Figyelt kérdés
SAMSUNG MONTE SLIDER
2010. dec. 29. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hehe, a Blade jó tipp, nekem is az van :) Apámnak meg 2730, azért ajánlottam, masszív kis darab. Én már megszoktam a kezében, mindig is gagyi mobiljai voltak :D
2010. dec. 29. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha a Blade ennyire tetszik akkor várd meg míg elkezdenek tönkre menni a pixelek. Szép látvány! (Gagyi minőségű a kijelző és bizony nem bírja a strapát)
2010. dec. 30. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha kezdetben nem voltak hibás pixelek, remélem hogy ezentúl sem lesz. Ez már a második szállítmányból van. Ha mégis, akkor jscreenfix biztos van erre is, ha az sem segít akkor szerviz. Már gradiens hibám sincs, az 512 megás update óta.
2010. dec. 30. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:

"V.Barbara99 kérdése:"

A 99 gondolom azt jelenti, hogy '99-ben született. Nos, szerintem ez a telefon bőven megfelel egy 11 éves kislánynak, és nem hiszem, hogy a ZTE Blade-t kihasználná teljesen :)

2010. dec. 30. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Pont jó neki ez a telefon,hogyha 1999-ben született. Stilusos, szép és tudásban pont megfelelő egy 11 évesnek.. :)
2010. dec. 30. 20:43
 16/17 A kérdező kommentje:
akit érdekel annak elmondom hogy előre telepítet facebook,google van rajta stb.
2011. jan. 1. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez szerintem senkit nem dob fel. A facebook alkalmazás különben is szemét. A touch.facebook.com is. Szégyen, hogy csak az ingyenes 0.facebook.com van relatíve normálisan megírva.
2011. jan. 1. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!